Menu

Lillasyster

Trollhättan

Trollhättans Folkets Park
lördag, 24 september 2022 kl:17:30

Backstage Rockbar presenterar stolt LILLASYSTER med Support!

LILLASYSTER
Med sina rötter i den legendariska punk/rock-gruppen LOK och utsålda klubb/festivalspelningar är det platina och guldbelönade rockbandet Lillasyster idag ett av Sveriges mest väletablerade rockband.Med närmare 50 miljoner sammanlagda streams på Spotify, över 600 avverkade konserter i Sverige sedan starten 2007 och tiotusentals fysiskt sålda album har Lillasyster etablerat sig och befäst sin position som ett av de mest framgångsrika svenska rockbanden i modern tid. Hitsinglar som ”Berätta det för Lina”, ”Så Jävla Bra”, ”Hårdrock” och covern ”Umbrella” lyfte bandet till att idag vara ett välkänt namn inte bara på punk/rock/metal-scenen utan även hos den ”breda massan”. Med en karriär kantad av flera tv-framträdanden i bl.a. SVT och TV4, åtskilliga recensioner i Aftonbladet, expressen, Gaffa, Sweden Rock Magazine och allt för många radiointervjuer har bandet nu gjort sitt sjätte storsläpp - EP:n "Svensk Jävla Metal".

Support av:
INDIFFERENT
Indifferent är ett ungt Göteborgsbaserat band som spelar gitarrbaserad klassisk hårdrock med en modern poptvist. Medlemmarna i bandet har spelat musik sedan barnsben och bandet har funnits i olika konstellationer sedan 2011. I början av 2021 släppte bandet sitt debutalbum och just nu jobbar de på sin andra fullängdare.

LARBRING
Ett nytt projekt med vår hustrubadur Marcus Larbring. Här med ett fullt band och ett jäkla ställ!

SEARCHING FOR SERENITY
Searching for Serenity grundades 2017 i staden Vänersborg. Bandet bestod då av Fredrik Vintlöw(sång, gitarr), Tommy Mellgren(bas), Christian Hagel(gitarr) och Andreas Axelsson(trummor). 
Denna konstellation hann med att släppa två album (Demise 2020, Human Disgrace 2021) och ett flertal singlar. Under slutet av 2021 gick bandet skilda vägar med Axelsson och under början av 2022 anslöt Christian Morales på trummor(tidigare Descarado, Sound of a Revolution mm). Bandet släppte omgående två nya singlar (Reach, Everyday). Nu jobbar bandet på ett nytt album samt ser fram emot livespelningar efter denna långtgående och utdragna pandemi som satt käppar i hjulen för livemusiken.

S.O.R.M
S.O.R.M bildades 2017 och är en Rock/Heavy Metal akt ifrån Lidköping i Sverige. Bandet
 tilltalar fans av akter så som Grand Magus, GHOST, och The Night Flight Orchestra genom ikoner av genren som WASP och Judas Priest.2020 fick bandet med medlemmarna Micke Holm (Gitarr/Sång), Johan Östman (Bas), och Robin Wernebratt (Trummor) ett skivkontrakt med det nystartade skivbolaget Noble Demon tillsammans med Night Crowned, Dawn of Solace, No Raza, and Gomorra.
Ålder 18 år

Speltider
18.00 INDIFFERENT19.00 LARBRING20.15 SEARCHING FOR SERENITY21.30 S.O.R.M23.00 LILLASYSTER


Lillasyster
2024-07-12 21:00:00
Blandat, MARIESTAD, Waterside Mariestad

Datum / Tid

lördag, 24 september 2022 kl: 17:30

Plats

Trollhättan, Trollhättans Folkets Park

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad