Menu

Rockkväll Lillasyster & Corroded

Uddevalla

Live By Carlia
lördag, 23 mars 2024 kl:19:00

Vi är stolta att kunna presentera två fantastiska band som kommer att stå på scenen denna kväll.
Först ut har vi Corroded, ett band som har visat sin tyngd och talang både nationellt och internationellt. Med sin guldskiva, nomineringar i Sveriges största rockgala Bandit Rock Awards och deras medverkan i soundtracket till "Battlefield 4" har Corroded cementerat sin position som en av Sveriges främsta rockakter. De har också skapat musik till populära TV-program som Robinson och Gladiatorerna. 17 Nov 2023 så släpper bandet sitt efterlängtade sjätte album "Plague". Redan nu finns det 3 singlar från albumet att lyssna på! Med otaliga framträdanden runt om i Skandinavien och Europa både som headline är Corroded ett band som vet hur man sätter igång publiken.
Som om det inte vore nog kommer även Lillasyster att inta scenen denna kväll. Göteborgsbandet, som har mottagit Grammisnomineringar och belönats med guld och platina, har en imponerande meritlista. Med sina hundratusentals mil på de svenska vägarna och över 600 genomförda livekonserter är Lillasyster starkare och bättre än någonsin. Deras senaste skiva "Stormtrooper Bombox" släpptes tidigare i år och är redan nu uppe i över 20 miljoner streams.
Se till att säkra din plats och misa inte denna chans att uppleva två av Sveriges mest kraftfulla rockband på Live by Carlia den 23 mars 2024. Det kommer att bli en kväll full av högt tempo, starka refränger och en energi som kommer att få taket att lyfta.

Datum / Tid

lördag, 23 mars 2024 kl: 19:00

Plats

Uddevalla, Live By Carlia

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad