Menu

EN STILLA JUL med ANDERS EKBORG

Uddevalla

Östrabo Teater
onsdag, 6 december 2023 kl:19:30

Traditionen och publiksuccén fortsätter!
EN STILLA JUL med ANDERS EKBORG ger sig ut på stor Sverigeturné 2023
En stilla Jul, är en konserttradition sedan 2010 som föddes av och med Anders Ekborg, en av Sveriges mest framstående sångare. Anders Ekborg är nu återigen aktuell med succén EN STILLA JUL.
Tillsammans med de fantastiska musikerna Bengt Magnusson/gitarr, Gustaf Henriksson/piano, Thomas Bergqvist/klaviatur och Anders Ekborg med oss in i en stämningsfull julkonsert med klassiska julsånger och nedslag i Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.
EN STILLA jul har för många blivit en tradition och ett måste i juletid, har du inte besökt konserten så tycker vi verkligen att du ska ta chansen att göra det! Det kommer bli magiska decemberkvällar runt om i vårt vackra vinterland.
*
Till minne av Stefan Nilsson
 
I våras gick pianisten och Ackompanjatören Stefan Nilsson ur tiden i den fruktade sjukdomen ALS. Stefan har under många år varit med i Stilla Jul produktionen och förgyllt våra konserter, inte bara som den fantastiske musiker han var utan också med hans värme och starka personlighet. Stefan var en fin människa och nära vän. Vi saknar dig Stefan.
 
Vi kommer skänka 10 kr per såld biljett till ALS forskningen och på plats kommer publiken kunna få mer information om hur viktigt det är att forskningen får ekonomiskt stöd så att forskarna en dag löser gåtan och kan bota denna hemska sjukdom.
 
Anders Ekborg med orkester
MT Live.

Datum / Tid

onsdag, 6 december 2023 kl: 19:30

Plats

Uddevalla, Östrabo Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad