Menu

Club Flashback - Nightmare On Storgatan!

Umeå

Droskan
lördag, 12 oktober 2024 kl:20:00

Välkommen till Club Flashback – Nightmare On Storgatan den 12 oktober – En Halloweenkväll du sent kommer att glömma!
Den 12 oktober slår vi upp dörrarna till en av höstens mest efterlängtade kvällar på Club Flashback! Den här gången tar vi dig inte bara tillbaka till de glittrande decennierna på 70-, 80- och 90-talet, utan vi gör det med en kuslig twist – temat för kvällen är Nightmare on Storgatan, inspirerad av den klassisk skräckfilmen som vi nog inte behöver nämna. Så förbered dig på en nostalgisk kväll med en gnutta skräck och en stor dos av dansglädje!DJ Bronco – Vinylnostalgi när den är som bäst!
Kvällens höjdpunkt är ingen mindre än vår trogna DJ Bronco, som den här gången bjuder på något alldeles extra. För första gången på 34 år dammar han av sina gamla vinylskivor och spelar dem på Club Flashback! DJ Bronco, som kommer från Stockholm och har bott i Umeå lika länge som han inte rört sina vinyler, har en lång och imponerande karriär bakom sig. Han började redan 1980 och blev sen resident DJ på den legendariska nattklubben Baloo & Scazam på Sveavägen i Stockholm, och när han flyttade norrut tog han med sig sin musikaliska passion till Umeå, där han blev resident DJ på både gamla Rådhuskällaren, Läkarvillan och Harrys i Örnsköldsvik under 90talet. Med erfarenhet från att spela på de flesta ställen i hela Norrland, kommer han att förvandla dansgolvet till en vibrerande tidskapsel.
Karaoke – Succen är tillbaka!
Efter förra gångens enorma succe med karaoke, återkommer vi självklart även denna gång med ett stort urval av över 60 000 låtar som står redo för dig att framföra. Ta chansen att sjunga dina favoritlåtar från 70-, 80- eller 90-talet, och förvandla kvällen till din egen stjärnspäckade konsert.
Klä upp dig – Eller ska vi säga klä ut dig?
Med temat Nightmare on Storgatan uppmuntrar vi alla att komma utklädda i 70-, 80- eller 90-talmode eller med en skräckinjagande twist. Oavsett om du vill kanalisera en ikonisk figur från det förflutna eller skapa en helt egen skräckfigur, så är kvällen din att leva ut dina vildaste Halloween-fantasier!
Praktisk info
Datum: Lördagen den 12 oktoberTid: 20.00-01.30 (dansgolv från kl 21.00)Plats: Droskan, Storgatan 60, UmeåÅldersgräns: 20 år och uppåtPris förköp: 130 kr + serviceavgiftI dörren: 100 kr mellan kl 20-21 och 145 kr från kl 21 (garderob ingår)Tema: Nightmare on Storgatan (Inspirerat av Nightmare on Elm Street):Missar du denna Halloweenkväll, missar du allt – så se till att vara där och skapa minnen som varar livet ut. Vi ses på dansgolvet eller vid karaoken, om du vågar...

Datum / Tid

lördag, 12 oktober 2024 kl: 20:00

Plats

Umeå, Droskan

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

125

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad