Menu

Mint Condition med Mattias Alkberg

Umeå

Kajscenen
onsdag, 25 december 2024 kl:21:00

KAJSCENEN | ARRANGÖR: UMEÅ KOMMUN
Onumrerat | 18 års åldersgräns

På självaste juldagen har vi det stora nöjet att välkomna Mattias Alkberg till Kajscenen.
Aktuell med nya, trapinfluerande albumet DRAKE gör Alkberg en karaktäristisk tvär sväng och omfamnar i höst rocken. Med anledning av solodebuten Tunaskolans 20-årsjubileums kostar han på sig högst sällsynt nostalgi och spelar skivan i sin helhet vid sex väl valda tillfällen.
Självklart ställer vi till med julens roligaste fest & helkväll för alla hemvändare också!
Support
Som support så kliver träffsäkra Polisman B ut på scen. Polisman B har med debuten "Lång Mörk Rock Vol 1" återupplivat den svenska rockoperan som genre och har på eget bevåg tagit ansvaret för att avslöja vad som egentligen hände den fatala natten när Olof Palme, landets statsminister och en lysande röst för rättvisa och förändring, mördades brutalt. Likt ett hånskratt i baksätet på en polisbil med avstängda blåljus målar Polisman B bilder av villospår, dimridåer och folkhemmets död genom ett kalejdoskop av klassisk bruksortsrock, 77-punk, indiedoftande refränger och malande krautpartier. Fall ned på knä och be, för Polisman B.
Förutom Mattias Alkberg Live och Polisman B så styr vi upp ett ordentligt indiedansgolv och i början av kvällen kan quizsugna vinna fina priser i vårt musikquiz!!
Så! Musikquiz + Indiedansgolv + Polisman B och slutligen Mattias Alkberg som spelar hela Tunaskolan med fullt band = En fantastisk kväll!

Arrangemangsinformation:

Lokal: Kajscenen, Väven plan 1, ingång från Västra Strandgatan
Bemannad garderob ingår
Hörhjälpmedel finns att låna
För fri ledsagarbiljett, vänligen kontakta Kulturreceptionen på 090-16 33 10 eller info.vaven@umea.se så hjälper vi dig.

Datum / Tid

onsdag, 25 december 2024 kl: 21:00

Plats

Umeå, Kajscenen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad