OK Messiah Hallberg Live på Vävenscenen i Umeå lördagen den 19 november 2022!
Menu

Messiah Hallberg Live

Umeå

Vävenscenen
lördag, 19 november 2022 kl:21:00

Ett livsverk med humoristisk touch!
### Vävenscenen | Numrerad salong | Arrangör: Kahlo
Messiah Hallberg Live – Ett livsverk med humoristisk touch
Hösten 2022 ger sig den prisbelönta och kritikerrosade komikern Messiah Hallberg ut på Sverigeturné med nya standupshowen ”Messiah Hallberg live – Ett livsverk med humoristisk touch”. I den nya showen ligger fokus på de personliga och tuffa insikterna Messiah Hallberg fick med sig av pandemiåret. Den 19 november 2022 kommer föreställningen till Väven i Umeå.
I showen ”Messiah Hallberg live – Ett livsverk med humoristisk touch” utmanar Messiah Hallberg sig själv genom att försöka ta standupshowen till nästa nivå. Det är de egna lärdomarna av pandemiåret som ligger till grund för showen. Med sig har han flera insikter och erfarenheter kring att genomleva pandemi, sorg och ångest utan en naturlig plats att ventilera de känslorna.
– Jag hade ett riktigt tufft år. Förutom pandemin som drabbade världen så drabbades jag av personlig sorg, jag sa upp mig från mitt jobb och la ner min podcast. Det fanns dagar då jag aldrig trodde att jag skulle uppträda igen. Den nya showen tar avstamp i det, säger Messiah Hallberg. Det här kan mycket väl vara det sista jag gör på en standupscen, så jag tänker att det är lika bra att gå ut med en smäll.
Messiah Hallberg är en av landets mest skickliga och uppskattade komiker enligt många kritiker. De tidigare soloshowerna ”Den missförstådde profeten” och ”Scener ur ett äktenskap” har hyllats av både recensenter och publik. 2016 vann han kategorin Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan och hans tidigare soloshower finns att se hos hos Netflix än idag. Messiah Hallbergs förmåga att väva in mörk cynism i vardagsproblem får honom att sticka ut inom svensk standup och gör honom till en av våra mest unika underhållare.
– Jag har gjort två soloshower nu med regelrätt standup. Med den här showen har jag tänkt bryta den mallen, utmana publiken och mig själv, ifrågasätta själva standupen som konstform, säger Messiah Hallberg.
Arrangemangsinfromation

Vävenscenen
Numrerad salong
Ingång från Strandgatan
Bemannad garderob ingår
Hörhjälpmedel finns att låna
För fri ledsagarplats vänligen kontakta Kulturreceptionen på telefon 090-16 33 10 eller via mail info.vaven@umea.se


Messiah Hallberg Live
2022-12-02 20:30:00
Blandat, YSTAD, Ystads TeaterMessiah Hallberg Live
2023-01-29 19:30:00
Uppsala, Ukk - Stora Salen

Datum / Tid

lördag, 19 november 2022 kl: 21:00

Plats

Umeå, Vävenscenen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad