Menu

Jon Henrik Fjällgren - Korskyrkan Umeå

Umeå

Korskyrkan Umeå
fredag, 20 september 2024 kl:19:00

Efter genombrottet i Talang, fyra starka bidrag i Melodifestivalen, vinsten i Let´s Dance, och succén Stjärnornas Stjärna, har Jon Henriks musik fångat den svenska publikens hjärta. Aktuell med en dokumentär om sitt liv på SVT play.

Varmt välkommen på en fantastisk konsert med artisten Jon Henrik Fjällgren i Umeå på nyrenoverade korskyrkan fredagen den 20 september 19.00. Insläpp från kl 18.00. Onumrerade platser, cirka 1h 30 min.


En hyllning till moder jord och vår natur!
Jon Henrik med musiker bjuder in till en trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks alldeles egna unika sätt i en av Sveriges vackraste kyrkor. Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Jon Henrik vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer!
 
Ingen lämnar konserten oberörd, då Jon Henrik har en förmåga att beröra vårt innersta. Följ med på en resa som berör, omfamnar och skapar en magi på scen som går rakt in i våra hjärtan!

30:- service avgift/biljett tillkommer.

Handikapplats?
Ledsagare går in gratis (ingen biljett behövs).

Konserten arrangeras av Great Times, Northevent AB och Studieförbundet Sensus i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen.

Datum / Tid

fredag, 20 september 2024 kl: 19:00

Plats

Umeå, Korskyrkan Umeå

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad