Menu

High coast wine - Smaker, smaker, smaker!

Umeå

Umeå Folkets Hus
lördag, 3 december 2022 kl:17:00

Sergiu Tanurcov från High Coast Wine guidar oss idag genom Fautor Winerys uppmärksammade Aurore-serie.
Aurore Albariño Sauvignon Blanc är ett torrt kvalitetsvin med doft av gröna äpplen, sommarblommor, med en långvarig smak, balanserad syra. Ett livfullt vin med citrusaromer med smak av vit persika. Frisk mineralsmak med en lång och elegant finish.
Ett vin som gjort för sommaren är Aurore Pinot Grigio. Elegant med livfull syra, med en frisk och energigivande smak av citrusfrukter och äpplen. Ett riktigt kungligt vin som förra året fick silvermedalj i Le Mondial des Vins Blanc möter oss i Aurore Feteasca Regal?. Vacker ljusgul färg med grönaktiga reflektioner med en rik och explosiv arom av jasmin- och citrustoner. Välstrukturerad, komplex och fruktig.
Aurore Rara Neagr? är ett torrt rubinfärgat vin med en fin doft av kryddnejlika, körsbär, granatäpple och plommon. En smak av mogna körsbär förstärkt av lätt kryddiga toner. Ett komplext och fylligt vin med långvarig eftersmak som Decanter Magazine nyligen gav 92 poäng.
Aurore Tempranillo Feteasca Neagr? är ett spännande vin som kombinerar den traditionella moldaviska druvan Feteasca Neagr? med spanska Tempranillo som planterades första gången 2012 i Moldavien av Fautor. En fin bouquet av körsbär och svartpeppar med rustika nyanser och aromer av viol är frukten av detta unika druvmöte.
Ett vin med karaktär och komplexitet kännetecknar Aurore Syrah Cabernet Sauvignon. Doft av blåbär, körsbär och plommon. Ett vin med harmoniskt och balanserade tanniner med vaniljtoner som fungerar perfekt till nötkött, lamm och kryddiga vegetariska rätter.
OBS! 18-årsgräns. Legitimation kan behövas uppvisas.
OBS! Separat entrébiljett krävs för deltagande i seminarium.
Arrangör: High coast wine
Längd: 1 timme

Datum / Tid

lördag, 3 december 2022 kl: 17:00

Plats

Umeå, Umeå Folkets Hus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad