Menu

Besvärliga människor med Morgan Alling

Umeå

Vävenscenen
onsdag, 17 maj 2023 kl:19:00

Vävenscenen | Numrerad salong | Arrangör: Atikko
Varför är vissa människor så svåra och jobbiga att tas med? Varifrån kommer de? Vad är besvärlighet? Varför är en person besvärlig för mig men inte för andra?
95% av hur vi brukar lösa konflikter gör vi som vi alltid har gjort.
Går det att finna alternativa sätt för att få bättre relationer? Vad är det som påverkar hur man ser på sina medarbetare, medmänniskor eller på sig själv? Hur kan vi vända missnöjeskultur?
På ett pedagogiskt sätt förklarar Morgan var i hjärnan besvärlighet sitter, hur stress och individens sociala bakgrund påverkar. Han talar inte bara om hur olika kulturer, jargonger och ledarskap kan skapa besvärlighet - utan hur det också är en del av lösningen.
Psykologi blandas med praktiska och konkreta råd. Med humor och värme blandas den senaste forskningen inom beteendevetenskap med Morgans personliga klokskap om hur man på ett handfast sätt kan få en bättre arbetsmiljö eller livskvalitet i sitt egna liv.

Mer om Morgan:
Morgan är en av Sveriges mest omtyckta och eftertraktade föreläsare inom konflikthantering, mobbning och hur man kan vända negativa erfarenheter till positiva - oavsett om det är på arbetet eller inom sig själv.
I snart 30 år har han varit ledare inom film, tv och teater. Som skådespelare, pedagog, regissör, författare och film / tv-producent. Hans gedigna erfarenhet blandar han med den senaste forskningen inom konflikthantering och beteendevetenskap.
Arrangemangsinformation

Lokal: Vävenscenen
Ingång från Strandgatan
Bemannad garderob ingår
Hörhjälpmedel finns att låna
För fri ledsagarplats, vänligen kontakta Kulturrepcetionen på telefon 090-16 33 10 eller info.vaven@umea.se

Datum / Tid

onsdag, 17 maj 2023 kl: 19:00

Plats

Umeå, Vävenscenen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

499

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad