Menu

VERONICA MAGGIO + TIMBUKTU & DAMN!

Uppsala

Botaniska Trädgården Uppsala Universitet
fredag, 8 augusti 2014 kl:19:00

Ca-tider Maggio & Timbuktu i Botaniska på fredag:


17:00 Vi öppnar dörrarna


19:00 Timbuktu & Damn!


21:00 Veronica Maggio


23:00 Konsert slut


23:00-02:00 Efterfest


Nu står det klart att Veronica Maggio får sällskap av Timbuktu & Damn! på konserten som äger rum fredagen den 8 augusti i Botaniska Trädgården.


De hyllade live-artisterna Veronica Maggio och Timbuktu kommer att ge varsin konsert under kvällen och bjuda på några av de senaste årens största svenska hits från sina imponerande låtkataloger.


Timbuktu är en av Sveriges största hiphop-artister och har släppt åtta soloalbum och belönats med sju Grammis och fyra P3 Guld. I början av året släppte han den uppmärksammade singeln â?Springâ?. I dagarna släpptes Timbuktus nya album "För Livet Till Dödenâ?, ett album som hyllats unisont i pressen. Senaste singeln â?Annie Liebovitz" är producerad av Chords och Oskar Linnros. Turnépremiären i onsdags på Gröna Lund fick fantastiska lovord av pressen. Aftonbladets Markus Larsson gav spelningen 4 plus och skrev bland annat "Om det hade varit en bil? Från 0 till 400 kilometer i timmen på 1,7 sekunderâ?¦" På spelningen i Botaniska har Timbuktu sällskap av det hyllade funkbandet Damn!


â?? Det ska bli asfett att rocka Uppsala igen. Jag är ju från Lund och har mycket att bevisa! , säger Jason "Timbuktuâ? Diakité.


Veronica Maggio är en av landets populäraste artister. I höstas släpptes hennes rosade album "Handen i fickan fast jag bryr migâ?, som fortfarande är ett av de mest spelade albumen på Spotify med sammanlagt över 60 miljoner spelningar. Hon fick ytterligare kvitton på skivans betydelse för musikåret 2013 när hon belönades med utmärkelserna Årets pop på Grammis-galan och Årets artist på P3 Guld. Under januari och februari 2014 var Veronica Maggio ute på en bejublad och utsåld Norden-turné och i sommar ställer hon sig på scenen igen.


- Äntligen får vi spela på Botaniska! Det ska bli så sjukt kul att dessutom få göra det med Timbuktu. Vi lovar att spela tills dom köttätande växterna blivit vegetarianer. Nu kör vi! säger Veronica Maggio.


Ståplats. Bar och mat finns på plats. 13-årsgräns.
Mer info på welcomeuppsala.se


För webbköp välj 'Köp biljett' här nedan. Du kan självklart också ringa till Tickster.
Köper du på webben skriver du ut din biljett eller öppnar den från din mail i din smartphone och tar med dig den till konserten.
Vi blippar in dig i entrén.

Datum / Tid

fredag, 8 augusti 2014 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Botaniska Trädgården Uppsala Universitet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

300kr - 750

Fotograf: Nora Otterha ll
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad