Menu

THÅSTRÖM + support Hurula

Uppsala

Botaniska Trädgården Uppsala Universitet
torsdag, 2 juli 2015 kl:19:30

Med nytt hyllat album, en utsåld Skandinavienturné och med en publik som inte kan få nog har 2015 onekligen varit Thåströms år. Nu adderas ytterligare några datum till det segertåg som senaste tiden dundrat fram och inte lämnat någon som stått i dess väg oberörd.


Konserten i Svandammshallarna tidigare i år var sedan länge utsåld. Nu får Uppsala med omnejd en ny chans att se Thåström live. Den 2 juli i sommar kommer Thåström med band till Botaniska Trädgården i Uppsala.


"Den manglande, ­blödande rockmaskinen kör över oss, ännu en gång.â? â?? Håkan Steen, Aftonbladet


"Thåström visar återigen varför han - fortfarande! - är landets största rockstjärna.â? â?? Anders Nunstedt, Expressen


"Förkrossande Thåström!â? â?? Andreas Homanen, Norrköpings Tidningar


Thåström har varit en förgrundsfigur för svensk rockmusik sedan tiden i det legendariska punkbandet Ebba Grön, Imperiet och efterföljande karriär under eget namn. På sina soloalbum det senaste decenniet har han varit i sitt livs form och cementerat sin position som en av detta lands absolut viktigaste låtskrivare.


Nya albumet "Den morronen" släpptes i början på februari i år till hyllningar från en hel kritikerkår och får ses som ytterligare ett bevis på att Thåström är något helt unikt. Ständigt i rörelse och med en vägran att stå till. På albumet medverkar bland andra Niklas Hellberg, Ulf Ivarsson, Pelle Ossler och Anders Hernestam. Samma kvartett som utgör stommen i det band som följer Thåström på vägarna och totalt kör över publiken med sin massiva ljudbild.


I sommar följer Thåström upp vårens slutsålda turné med ytterligare spelningar och ger alltså fler chansen att bevittna något riktigt stort. Thåström anno 2015 är verkligen något alldeles extra.


Ståplats, 13-årsgräns.

Datum / Tid

torsdag, 2 juli 2015 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Botaniska Trädgården Uppsala Universitet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad