Menu

Nycirkus I Det Gröna Med Pangea Scenkonst

Lund

Sommarlund
söndag, 27 juni 2021 kl:09:00

Följ med Pangea Scenkonst på en magisk interaktiv föreställning. I naturen händer det mycket vi inte alltid ser och här får vi följa biet och dess vänner på deras upptåg. Med nycirkus, dans och magi skapar vi tillsammans en familjeföreställning om att ta hand om naturen och varandra.

bPlats:/b Samling vid Vattenmöllan/Ekevallens parkering
bTid:/b 11:00-11:30

bViktig information:/b

Om du får förhinder är vi tacksamma om du avbokar din biljett, så att den kan bli tillgänglig för någon annan. Hör av dig till Visit Lund AB på 046-13 14 15 eller biljettbyran@visitlund.se

Tänk också på att bara besöka våra evenemang om du är symptomfri. Väl på plats ber vi dig hålla avstånd till andra besökare och Sommarlunds personal.

Varje person kan som mest boka fyra platser åt gången. Du väljer själv om du vill skriva ut din biljett eller visa den i mobilen. För dig som vill ha hjälp att förhandsboka din biljett hänvisar vi till Visit Lund på telefon 046-13 14 15.

Ha gärna lite extra tålamod med att vi med kort varsel kan behöva ändra i programmet. På vår hemsida a target=_blankhref=http://www.sommarlund.sewww.sommarlund.se/a hittar du all information om eventuella ändringar.

iVarmt välkommen!/i

Datum / Tid

söndag, 27 juni 2021 kl: 09:00

Plats

Lund, Sommarlund

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad