Menu

SNOOP DOGG

Uppsala

Flustret Stadsträdgården
lördag, 25 juli 2015 kl:19:30

Snoop Dogg är tillbaka! Lördag den 25 juli kommer han till Sverige för en exklusiv konsert i vackra Stadsträdgården bredvid anrika Flustret i Uppsala. Denna gång kommer Snoop Dogg med fullt band, ett nytt album och alla hits i bagaget.


SUPPORT: Labyrint + The Salazar Brothers (DJ-set).


Det är svårt att säga något annat än att Snoop Dogg är en av de största ikonerna i rapvärlden. Från det klassiska debutalbumet â?Doggystyleâ? 1993, via flertalet hits genom åren fram till skådespeleri och karriärens alla alteregon som Snoop Doggy Dogg, Snoopzilla, Snoop Lion och DJ Snoopadelic. Men det är ändå som Snoop Dogg folk känner och älskar denna Los Angeles-rappare. Det såg man inte minst på Liseberg förra året då han spelade inför 44 000 personer på ett Liseberg som fick stänga grindarnaâ?¦


Den 12 maj släpps hans kommande album â??Bushâ?, helt producerat av Pharrell Williams och med gäster som Stevie Wonder och Charlie Wilson. Nya skivan tillsammans med tidigare hits som â??Gin & Juiceâ?, â??Who Am I? (Whatâ??s My Name?)â?, â??Nuthinâ?? But A â??Gâ?? Thangâ?, â??Next Episodeâ?, â??Beautifulâ?, â??Drop It Like Itâ??s Hotâ?, â??Signsâ?, â??Sensual Seductionâ? och â??I Wanna Rockâ? lär innebära att det blir en magisk sommarkväll i Uppsala.


Konserten arrangeras av Welcome Uppsala i samarbete med Live Nation.


13-årsgräns. Ståplats.

Datum / Tid

lördag, 25 juli 2015 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Flustret Stadsträdgården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad