Menu

Fauna

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
onsdag, 15 november 2017 kl:18:00

Djurisk akrobatik och ordlösa utflykter i mäktiga ljudlandskap, när den nya, hyllade nycirkusgruppen Fauna kommer till Södra Teatern.


Fauna är en ny nycirkusgrupp som kombinerar akrobatik med levande musik. De har turnerat med några av världens främsta nycirkusgrupper, bland annat kanadensiska 7 Fingers och Gravity & Other Myths från Australien.
I Fauna tar de fram det djuriska i sig och bjuder på ett lekfullt och vackert sätt på akrobatisk nycirkus på högsta nivå, i en föreställning lika vacker som livet självt.
Faunas medlemmar kommer från spridda delar av världen. Med på scenen är även gitarristen och ljudkonstnären Geordie Little, som serverar mäktiga ljudlandskap.


Fauna belönades nyligen med ”Best emerging artist award” på festivalen Adelaide Fringe i Australien.


“A synergy of dynamic and creative forces that is as beautiful as life itself.”
Scenestr
“…wild creatures in a beautifully controlled acrobatic story.”
Broadway World
“This event is spectacular, I repeat: SPECTACULAR! I guarantee this will be one of the major hits of Edinburgh Fringe 2017.”
edinburghguide.com


Presenteras i samarbete med Subtopia, Follow the Rabbit och Aurora Nova


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

onsdag, 15 november 2017 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad