Signal

Gottsunda Dans & TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

SIGNAL är en föreställning som bjuder in, sänder ut och signalerar. Ett allkonstverk och en lek med rörelse, ljud, ljus, film och bild, där dansare och publik befinner sig i samma upplevelserum – tillsammans. Välkommen till en poetisk, överraskande och egensinnig föreställning med nya perspektiv. Här får du sitta, stå och gå. Och hålla någon i handen om du vill!
 
Vad är signaler och hur skapar vi dom? SIGNAL bjuder in till en förunderlig värld där du upptäcker kropp och ljud i nya sammanhang. Att vara framför och bakom, mitt i och i periferin, att kommunicera och signalera. Att signalera betyder också att kommunicera något som bär med sig en betydelse känslor, intryck, avstånd.
 
Scenografen Anna Nyberg och kompositören och musikern Mikael Svanevik skapar tillsammans ett scenrum där ljudet rör sig, precis som dansarna. Långt borta och nära. Musiken är inspirerad av radions universum. Korta vågor. Långa vågor. Vågor av brus. Det är musik och ljud som pekar in i framtiden och blickar bakåt på samma gång.
Tre anledningar till att du vill gå på SIGNAL:
1. Du kan gå med hela familjen.
2. Du får sitta, stå och förflytta dig i ett allkonstverk och uppleva ljud och ljus i rörelse.
3. Det är en poetisk, överraskande och egensinnig upplevelse att dela med varandra. Iscensättning Claire ParsonsKoreografi Claire Parsons i samarbete med dansarnaMedverkande i originaluppsättningen: Mira Björkman, Viktor Gyllenberg, Elin Hallgren, André Kaliff, Linn RagnarssonMedverkande våren 2019: Mira Björkman, David Nondorf, Viktor Gyllenberg, Linn RagnarssonScenografi Anna NybergMusik Mikael SvanevikLjus Mira SvanbergKostym Bitte PalmMask Gunilla PetterssonFoto och film i föreställningen Tina AxelssonProducent Anna Karlander  Med stöd från Kulturrådet, Stockholms Stad, Region Stockholm och Konstnärsnämnden.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-16 14:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: