Menu

Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb + Support

Göteborg

Pustervik
fredag, 3 juni 2022 kl:19:00

Woody West Lördagsklubb Presenterar:
Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb
Support: Michaela Åberg
Pustervik
Datum: OBS Ytterligare flytt - Nytt datum 3 juni 2022
Biljettpris ordinarie: 180 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00
JOHAN AIRIJOKI
Johan Airijoki på vinterturné med nya skivan "Får jag vara din kille"!
Den 9 oktober 2020 släpptes Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubbs nya album ”Får jag vara din kille” på skivbolaget Startracks. Vacker glesbygdspoesi och krängande, svängande popinfluerad bluesrock.
Albumet finns både som vinylskiva och digitalt. Ett flertal singlar släppas fram till albumet, redan nu är titelspåret "Får jag vara din kille" och "Sluten verkstad" ute.
Gruvarbetaren och musikern Johan Airijoki debuterade 2014 och har sedan dess släppt tre fullängdsalbum, det senaste ”En blyg viol” 2018. Tillsammans med sitt band Malmfältens Rockklubb har han turnerat från Gällivare i norr till Malmö i söder. Det har varit slutsålda klubbspelningar och festivalkonserter där den golvade publiken fått uppleva laddade ögonblick fulla av Johans vackra glesbygdspoesi och krängande, svängande popinfluerade bluesrock.
Med den nya skivan i bagaget blir det en vinterturné i början av 2021. Från Malmö i söder till Luleå i norr.
Support: MICHAELA ÅBERG
Michaela Åberg är en kraft att räkna med för den som vill förtrollas av långsam men rå psykrock. Det är ett oväntat giftermål mellan malande gitarrer, sprakande orgelljud och skör sång.
Ikväll firar Michaela debutalbumet This is fine, uppföljaren till debut-ep:n Merry Crisis som beskrivits som "Filmiskt, mystisk och olidligt spännande psykrock".
Albumet bjuder på 7 spår och är en sorts distad ökenresa, men med inslag av intimitet. Kvällen till ära har Michaela satt ihop ett band med ett uppdrag, att presentera skivan så som den ska lyssnas: live och med maximalt oljud.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 3 juni 2022 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad