Menu

Areco Malmö Padel Open - Finaler

Malmö

Malmö Arena
söndag, 14 november 2021 kl:00:00

Areco Malmö Padel Open
Söndag 14 november 2021

bDags för en härlig padelfest i Malmö Arena!/b

Areco Malmö Padel Open är en av fjorton Open-turneringar i den världsomspännande WPT-organisationen och tävlingen i Malmö blir den första storstaden i Norden med ett sådant värdskap. Det blir en dam- och en herrklass och alla världens bästa spelare kommer att vara på plats, och så klart även några svenska spelare som wildcards.

På plats kommer utställare med allt från kläder, racket och mycket annat roligt att finnas. Tävlingar, happenings och padel i världsklass. Se till att säkra din plats till årets största padel event.

Allting är upplagt för en fantastisk idrottsfest i Malmö!

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. bExtra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett via telefon 0775-780000

Endast direktbetalning.
bMed reservation för ev ändringar p g a pandemin, kommer vi att kontakta dig via email gällande ditt biljettköp./b
Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan första match.

bLeveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering/b

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

söndag, 14 november 2021 kl: 00:00

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad