Menu

Anna Petrini–Christian Wallumrød–Qarin Wikström

Uppsala

Hörsalen
torsdag, 29 oktober 2020 kl:19:00

Museum Bar & Café. DJ Paulina Hedstrand finns på plats 17.00–21.00.
Originellt, fascinerande och egensinnigt, är några beskrivningar av denna nya nordiska improvisationstrio. Med vitt skilda bakgrunder, men gemensam musikalisk grammatik, utforskar de, i detta nystartade trioformat, klangliga marker, utan karta och kompass.
Blockflöjtisten Anna Petrini,Sverige, har en bred internationell konsertverksamhet och hörs både i konserthus, på jazzscener och i samarbeten med andra konstformer. Sedan skivdebuten 2012 med soloverk för Paetzold- kontrabasblockflöjt har detta instrument varit centralt för henne och lett till en rad uruppföranden av framstående tonsättare runt om i världen.
Pianisten och komponisten Christian Wallumrød, Norge, har under de senaste 25 åren turnerat internationellt och givit ut flertalet skivor har skrivit en rad beställningsverk de senaste åren.
Komponisten och vokalisten Qarin Wikström, Danmark, har i mer än ett decennium varit en aktiv del av den blomstrande avant-garde scenen i Köpenhamn. Med projekt och artister som Kostcirkeln, Shitney, Sekten, Orbit Stern och det egna soloprojektet Q har det hittills hunnit bli 17 album.
Anna Petrini – kontrabasblockflöjt
Christian Wallumrød – elektronik
Qarin Wikström – vokalist/elektronik
Biljetter: 150 kronor

Datum / Tid

torsdag, 29 oktober 2020 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Hörsalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad