kl: 19:00

Uppsala Magic & Comedy: Close Up Gala

Humanistiska TeaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Close Up Magi sker på nära håll med en stor del fingerfärdighetsmagi. Den här föreställningen innehåller close-up magi av absolut världsklass.


Mahdi Gilbert bokstavligen omdefinierar vårt tankesätt kring hur en kortlek kan hanteras! En unik trollkarl som döljer kort i ”handen” – utan handflator, blandar kort – utan fingrar – och arbetar med fingerfärdighetsmagi – utan händer. Mahdi är ett levande bevis på att ingenting är omöjligt.


Stefan Odelberg är en av få artister som på ett personligt sätt lyckas kombinera humor, action, magi och show till sann underhållning. Tempot är rasande snabbt, så det gäller att hänga med i svängarna!


Douglas Nordenbelt har trollat för över 100 000 människor i över 10 olika länder! Han har synts i tv ett flertal gånger, nu senast i TV4:s Talang 2018.


Jacob Schenström Är magikern som uppträder över hela världen. Han har vunnit både SM & NM i Close-up magi. I VM har Jacob representerat Sverige och kommit på en femte plats.


Konferencier för kvällen är komikern Isak Jansson. Vid sidan av ståuppandet skriver Isak manus, radiopratar och regisserar. Han har jobbat med bl.a. Robins (SVT), Inte OK (TV3) och Pensionärsjävlar (Kanal 5) och är en av rösterna i humor- och satirprogrammet Tankesmedjan i P3.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-03 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Uppsala, Thunbergsvägen 3H


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook