Menu

Uppsala Magic & Comedy: Close Up Gala

Uppsala

Humanistiska Teatern
fredag, 3 maj 2019 kl:19:00

Close Up Magi sker på nära håll med en stor del fingerfärdighetsmagi. Den här föreställningen innehåller close-up magi av absolut världsklass.


Mahdi Gilbert bokstavligen omdefinierar vårt tankesätt kring hur en kortlek kan hanteras! En unik trollkarl som döljer kort i ”handen” – utan handflator, blandar kort – utan fingrar – och arbetar med fingerfärdighetsmagi – utan händer. Mahdi är ett levande bevis på att ingenting är omöjligt.


Stefan Odelberg är en av få artister som på ett personligt sätt lyckas kombinera humor, action, magi och show till sann underhållning. Tempot är rasande snabbt, så det gäller att hänga med i svängarna!


Douglas Nordenbelt har trollat för över 100 000 människor i över 10 olika länder! Han har synts i tv ett flertal gånger, nu senast i TV4:s Talang 2018.


Jacob Schenström Är magikern som uppträder över hela världen. Han har vunnit både SM & NM i Close-up magi. I VM har Jacob representerat Sverige och kommit på en femte plats.


Konferencier för kvällen är komikern Isak Jansson. Vid sidan av ståuppandet skriver Isak manus, radiopratar och regisserar. Han har jobbat med bl.a. Robins (SVT), Inte OK (TV3) och Pensionärsjävlar (Kanal 5) och är en av rösterna i humor- och satirprogrammet Tankesmedjan i P3.

Datum / Tid

fredag, 3 maj 2019 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Humanistiska Teatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad