Menu

? Fyris Music & Comedy ?: Josefin Johansson, Elvira Gullberg, Christer Engqvist

Uppsala

Interpool
torsdag, 27 oktober 2022 kl:19:00

FYRIS Comedy är tillbaka och gör Uppsala roligare! Under utvalda torsdagskvällar förvandlas scenen på Interpool till stans hetaste stand up-klubb. Denna kväll blandas skämt med sköna toner och beats, när några av landets roligaste personer som dessutom begåvats med musikalisk talang tar plats på scenen under temakvällen MUSIC & COMEDY. Det här vill du inte missa!



KVÄLLENS KOMIKER

Josefin "Josefinito" Johansson
Mångfacetterade Josefin Johansson har ett gediget CV. Hon kan titulera sig programledare, skådespelare, författare, vinnare av På Spåret — och inte minst komiker och artist! I våras turnerade hon med humor- och musikshowen "Den stora kärleken". Put on your dancing shoes när Josefin kommer till Fyris Comedy!

Elvira Gullberg
Elvira är ett hett namn på komikerscenen! Den Lundabaserade komiker skriver humoristiska låtar om saker som verkligen inte behöver tonsättas, men med sin unika charm kommer hon undan med nästan vad som helst. 

Christer Engqvist
Christer Engqvist är programledare i P4 Uppland på morgonen och komiker på kvällen. Christers standup en blandning av fakta och trams —  han har beskrivits som ”dryg, ettrig och akademisk – fast på ett bra sätt”. Förbered er på en salig blandning av ordvitsar och fyndiga låtar!


Dörrarna öppnar kl. 19:00
Stand up:en börjar kl. 20:0018-årsgräns gäller.
Biljetter kostar 140 kr + serviceavgift.
Sittplats i mån av plats, kom i tid!

Bar finns i showlokalen. Boka gärna bord på Interpool om du vill äta innan. Mer info om mat och dryck finns på www.fyriscomedy.com



VILLKOR OCH ÖVRIG INFORMATION
Se fullständiga allmänna villkor och köpvillkor här.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande covid-19. Läs mer på fyriscomedy.com. Om eventet ställs in av skäl kopplade till pandemin kommer du automatiskt att få full återbetalning (exklusive Billettos servicekostnader).

Datum / Tid

torsdag, 27 oktober 2022 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Interpool

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad