Menu

Scott Hamilton-Jan Lundgren Kvartett (Jazzbaren)

Uppsala

Katalin, Uppsala
måndag, 24 september 2018 kl:20:00

Scott Hamilton-Jan Lundgren Kvartett (Jazzbaren)
Spelplats: Katalin
Datum: 24 september 2018
Biljettpris: 340:- + service


”A Perfect Match”, så kan kombinationen Scott Hamilton - Jan Lundgren beskrivas. Svängig jazzmusik av allra högsta kvalitet.


Samspelet mellan Lundgren och Hamilton är närmast telepatiskt. Swing, sound, harmoni och struktur följs åt, så att man skulle kunna tro att de har spelat tillsammans hela livet.


Denna afton får vi höra dem tillsammans med några av skandinaviens bästa jazzmusiker Hans Backenroth på bas, som nuförtiden får stort erkännande och stor respekt för sitt fantastiske spel.


Kristian Leth, kvällens trumslagare, är bland de unga danska jazzmusiker som gör stor internationell karriär med turnéer och inspelningar överallt, med en lång rad prominenta jazzmusiker.


Kvällens repertoar består av kända jazzevergreens blandat med melodier från den svenska sångskatten, arrangerade av Lundgren, så att de får denna älskade svenska jazzton, som de flesta förknippar med Jan Johanssons universum.


Här kan man lugnt säga att det skickas en vänlig tanke till Jan Johansson-Stan Getz- tiden. Jan Lundgren och Scott Hamilton är var för sig de absolut bästa tolkarna av denna unika jazzstil.


Skynda dig att skaffa en biljett till denna konsert. Det blir garanterat en stor upplevelse!

Datum / Tid

måndag, 24 september 2018 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Katalin, Uppsala

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

340

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad