Menu

Hats Off To Led Zeppelin

Uppsala

Katalin
fredag, 7 oktober 2016 kl:20:00

Europas bästa Led Zeppelin tribute till Sverige. Ett måste för alla rockfans!

Äntligen återkommer Europas största och bästa tribute till Led Zeppelin till Sverige. Led Zeppelin är världens bäst säljande rockgrupp och episka Stairway to heaven behöver givetvis ingen presentation. Engelska Hats Off To Led Zeppelin har vunnit utmärkelsen som det band som är mest lika Led Zeppelin och de gör en fantastisk rockkonsert som bara måste upplevas live!

Trots att Led Zeppelin upphörde som band redan 1980 så är deras musik mer aktuella än någonsin idag. De hyllas världen över som föregångare och banbrytande och är den rockgrupp som sålt flest antal skivor i historien.

Under konserten med Hats off to Led Zeppelin bjuds publiken på alla klassiska hits från Led Zeppelin. Givetvis “Stairway to heaven”, som i omröstning efter omröstning blivit utsedd till världens bästa låt. “Whole lotta love”, “Kashmir”, “Immigrant song” och “Rock and roll” är andra tidlösa klassiker från den brittiska supergruppen.

Bandets manager är Warren Grant, son till Led Zeppelins manager Peter.

“Hats off to Led Zeppelin are the closest you are going to get” var Warrens kommentar efter att ha sett bandet första gången.

Showen är så lika Led Zeppelins som det är möjligt, från scenkläder och instrument till sista tonen i sången. Med otrolig energi och känsla fångar de själen i Led Zeppelins musik. De är som enda tributeband officiellt godkända av Marshall Amplifiers och utnämnda till UK Tribute No1.

Hats Off To Led Zeppelin turnerar runt hela Europa med sin show och spelar på de stora arenorna. Nu kommer de alltså äntligen till Sverige och Uppsala.

“An Outstanding Concert!” BBC

“The Best Tribute I’ve seen in a very long time” The Stage

“Worth seeing, entertainment with style!” Richard Cole, Led Zeppelin Tour Manager

Tider
Insläpp kl 18.00
Start kl 20.00
Spellängd: 2 x 60 minuter

Åldersgräns 18 år

Datum / Tid

fredag, 7 oktober 2016 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

365kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad