Menu

Jack Moy & Glöden

Uppsala

Katalin
lördag, 29 oktober 2016 kl:21:00

Nu kommer Jack Moy & Glöden till Uppsala och Katalin.
Spelplats: Katalin
Datum: 29 oktober 2016
Biljettpris: 150 kr + service
Åldersgräns: 20 år
Arrangör: Brink & Berger


Det var ett tag sen sist, men den 29 oktober kommer äntligen Jack Moy & Glöden till Uppsala, och för första gången till Katalin!


Med över 8 miljoner streams på Spotify, rotationer på flertalet radiokanaler världen över, framträdanden i Sveriges Television på bästa sändningstid och ungdomar som framför ”Hummingbird” på skolavslutningarna. I en tid som domineras av datagenererad DJ-musik har Jack Moy & Glöden lyckats skapa en egen plats i musikvimlet.


Jack Moy & Glöden släppte sitt debutalbum ’All Alone On A Monday’ på eget label 2014. Sedan dess har bandet haft lyckad distribution både på mediala kanaler så som Youtube, Spotify och Itunes men även i flertalet radiokanaler samt i livsändningar på TV. Låtar som Charlies Bird, They Told Me So, Whiskey and Maria, Drugs n’ Other Stuff har flitigt spelats på radiokanaler som P3, P4, NRJ och Bandit Rock och Good as Gold har framförts i ett av Sveriges största tv-program: Sommarkväll med Rikard Olsson” på SVT.


Genom åren har Jack Moy & Glöden lyckats skapa sig ett melodiöst och omisskänneligt sound med starka influenser från folk pop och indierock. Bandets katalog består av spår med genuina låttexter som kantas av Jack Moys säregna och hesa röst, lekfulla gitarrsolon och en detaljrikedom som vid flertalet tillfällen har gett utnämnande som Sveriges första motsvarighet till Mumford & Sons och The Lumineers.


Med sin folkliga och relaterbara musik fortsätter nu Jack Moy & Glöden att sätta spår på den svenska musikscenen. Nu är de aktuella med sin tredje EP ’The Grand Finale’ och har under sommaren 2016 bland annat spelat på Peace & Love, Eksjö Stadsfest, samt på festivaler både i Finland och Norge.

Datum / Tid

lördag, 29 oktober 2016 kl: 21:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad