Menu

The Temperance Movement Live på Katalin

Uppsala

Katalin
tisdag, 24 oktober 2017 kl:18:00

The Temperance Movement
Spelplats: Katalin
Datum: 24 oktober 2017
Biljettpris: 250 + service
Åldersgräns: 20 år
Arrangör: Rootsy & Candyrock Live & Loud


Bandet har skapat en unikt stark relation till Sverige och de svenska fansen och ständigt dyker frågan upp när de kommer tillbaka. Det är därför extra roligt att kunna presentera att det bästa rockbandet i världen kommer tillbaka till Sverige för en veckas turné i oktober!


Uppsala Nyheter skriver om konserten på Katalin i Uppsala: "När ett av världens bästa liveband kliver upp på Katalins scen, då svänger det som tusan redan från de första gitarr-riffen. De öppnade med den nya låten Battle Lines. Det är som en ångvält rullar in på scenen och tar hela lokalen i besittning. Bandet är kollosalt tight och samspelt trots att de har en ny gitarrist sedan någon vecka som ersatt Luke Potashnick."


Bandets resa sedan starten är spektakulär. I hemlandet England är TTM idag ett av de största rockbanden med de mest hängivna fansen. Förutom att bandet blev utsedd till bästa nykomling på Classic Rock Awards säljer de ut legendariska Shepards Bush i London och en rad andra stora konserthus runt om i England.

Datum / Tid

tisdag, 24 oktober 2017 kl: 18:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad