Menu

Hardcore Superstar Live på Katalin

Uppsala

Katalin
fredag, 27 april 2018 kl:20:00

Hardcore Superstar
Datum: 27 april
Biljettpris: 295:- + service
Arrangör: Candyrock Live & Loud


Göteborgsbandet Hardcore Superstar har hållit ihop i över 20 år, släppt tio album och visar inga som helst tecken på att dra ner tempot. Just nu är bandet ute på en europaturné men återvänder till Sverige och följer upp Tour De Saster med en egen turné under våren 2018.


Många band går den enkla vägen och håller sig till sin genre – Hardcore Superstar är inte ett av dessa. Fyrmannabandet från Göteborg som bildades 1997 hade modet att anamma två stilar som tidigare hatade varandra, nämligen thrash metal och sleaze-rock. Den förstnämnda hård, aggressiv och rå medan den senare catchig, melodisk och dekadent.


Cirkeln sluts nu när Hardcore Superstar släpper sitt nionde album; när ett fan gav bandet en inspelning de gjort för tjugo år sedan triggade det medlemmarna att söka sig tillbaka till sina rötter. Den lust, hunger och ungdomliga längtan över att ta över världen som fanns i deras hjärtan har åter kommit tillbaks. ”HCSS”, som skivan kommer att kallas, är en rå och skitig historia som plockar det bästa från det som är Hardcore Superstars signum av ösig sleaze och röjjig partyrock.

Datum / Tid

fredag, 27 april 2018 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad