Menu

Vesslan & Benne - Uppsala

Uppsala

Katalin
torsdag, 19 april 2018 kl:20:00

DUBBLA SHOWER AV SIMON GÄRDENFORS OCH ANTON MAGNUSSON!


BILJETTEN TILL DETTA EVENEMANG INKLUDERAR TVÅ STANDUPFÖRESTÄLLNINGAR AV FULL LÄNGD!


"Vesslan" - en standupföreställning av Simon Gärdenfors


I sin nya standuptimme "Vesslan" blir Simon Gärdenfors mer självbiografisk och privat, utan att flytta fokus från trams, provokation och skämt av högsta kvalitet. Gärdenfors följer nu upp framgångarna med sin förra föreställning "En slapp timme", där han som första svensk fick en egen special på TV-kanalen Comedy Central. Simon ”spränger gränserna för vad som är humor” enligt Dalarnas Tidningar och enligt Gefle Dagblad är han ”farligt rolig”. Tidigare har ni kunnat se Simon köra standup på klubbar som RAW Comedy, Oslipat och norska Latter.


Simon Gärdenfors är inte bara komiker utan en underhållare ni tidigare kanske noterat i fenomen som Far & Son, Las Palmas, Galago, ZTV, P3, Arkiv Samtal, Specialisterna, Samhällsjudo på TV4 Play/TV12 och i höst medverkar han i nylanseringen av humorklassikern "Släng dig i brunnen" på SVT.


"Benne" - en standupföreställning av Anton Magnusson


Efter framgångarna med förra årets "Möten", som under 2016 bl.a. sattes upp på Lund Comedy Festival och Oslipat i Malmö har det nu blivit dags för uppföljaren "Benne".


Enligt Anton saknas det ett skönt slanguttryck för att vara självmordsbenägen, men med "Benne" hoppas han kunna ändra på det. Det låter tragiskt att vara självmordsbenägen, men att vara benne, det är hippt. Med "Benne" vill Anton få alla som är benne att känna att det är coolt att bara ligga i sängen hela dagarna och kolla TV och spela TV-spel.

Datum / Tid

torsdag, 19 april 2018 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad