kl: 21:00

Beat Funktion feat. EllyEve

KatalinDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Beat Funktion feat. EllyEve
Spelplats: Katalin
Datum: 8 juni 2018
Biljettpris: 180:- + service
Arrangör: Beat Funktion


Beat Funktion utlovar en svettig, tunggungande konsert med magiska rytmer och eldiga solister. Ta med dansskor och handduk!


År 2014 blev Uppsala-baserade Beat Funktion det första svenska jazzbandet i historien att toppa jazzradiolistorna i USA och Kanada med tredje albumet “Voodooland”, vilket banade väg för fler hyllade album, ytterligare förstaplaceringar och lovord på andra sidan Atlanten, och slutligen utlandsturnéer och internationella samarbeten. Bandet har idag släppt sex album och jobbat med artister som Jasmine Kara, Viktoria Tolstoy, Claes Janson, Sani Gamedze och Adée, för att nämna en handfull, och har alltid utmärkt sig som en fullträff på scen genom sin medryckande mix av 70-talsdoftande retro-jazz, funk, soul och dansanta grooves, med solister i toppklass.
Våren 2018 turnerar Beat Funktion med gästsångerskan EllyEve, fullfjädrad soulsångerska som bl a turnerar med E-Type och soulkollektivet Blacknuss.


I bandet: Karl Olandersson, trumpet - Olle Thunström, tenorsax - Johan Öijen, elgitarr - Daniel Lantz, klaviatur - Pal Johnson, elbas - Jon Eriksson, trummor. Gäst: Rebecca Laakso, sång.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-06-08 21:00


Plats/Lokal:

Adress:

Uppsala, Godsmagasinet Östra Station Roslagsgatan 1


Fler tillfällen:Beat Funktion

Beat Funktion, I Am the Summer på Spotify

Mandy's Secret

I Am the Summer

Beat Funktion, King Minos (feat. Damon Elliott) på Spotify

Olympus

King Minos (feat. Damon Elliott)

Beat Funktion, Chimera på Spotify

Olympus

Chimera

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Ny Saxofonist I Lasse Stefanz
PRESS
13 nov
kl: 20:00

Ny Saxofonist I Lasse Stefanz

I början av sommaren valde Joacim Svensson att avsluta sitt uppdrag som saxofonist i Lasse Stefanz för att istället återgå till sin civila karriär. Samtidigt som arbetet påbörjades med att hitta en ersättare hoppade Simon Lindberg in som vikarie under sommarens turné. Nu har dock Lasse Stefanz hittat den musiker man med ljus och lykta letat efter under några månaders tid. Valet föll...

Bild på Ukk Byter Presstjänst!
PRESS
13 nov
kl: 15:00

Ukk Byter Presstjänst!

Hej!  Från och 2018-11-01 hittar du UKK:s senaste pressmeddelanden här www.ukk.se/press eller på via.tt.se. Välkommen till vårt nya pressrum! PS: Vårt pressrum här på MyNewsDesk kommer att finnas kvar fram till hösten 2019, så du har tid att vänja...

Bild på Paranoid Park - Brott, Skuld Och Rädsla I Skejtvärlden
PRESS
12 nov
kl: 17:50

Paranoid Park - Brott, Skuld Och Rädsla I Skejtvärlden

Det var en olycka. Alex menade inte att döda säkerhetsvakten, det var självförsvar. Men det finns ingen som kan backa upp hans historia. Ingen visste ju ens att han var där! Blake Nelsons prisbelönade bok Paranoid Park blir teater på Studion med premiär 22 november. Boken har också filmatiserats av Gus van Sant och fick pris på filmfestivalen i Cannes 2007. Alex är en ganska vanlig...

Hitta oss på Facebook