Menu

Misery Loves Co.

Uppsala

Katalin
fredag, 2 november 2018 kl:21:00

Misery Loves Co.
Spelplats: Katalin
Datum: 2 november 2018
Biljettpris: 250:- + service
Arrangör: Candyrock Live & Loud & Misery Loves Co.


Efter succén på Sweden Rock - Misery Loves Co till Uppsala i höst


I helgen gjorde de stor succé i Blekinge. Nu är det klart att Uppsalas industri-pionjärer kommer till Katalin den 2 november.


Senast Misery Loves Co bjöd in sina ”Friends of Misery” till en spelning på Katalin var i april 2017. Klassiker som ”My Mind Still Speaks” och ”Your Vision Was Never Mine To Share” varvades med nya låtar som ”Would You?” och ”Suburban Breakdown” och gruppen visade sig vara minst lika energisk och relevant i dag som under 1990-talet.
Och nu är det äntligen dags igen!
Rapporterna från Sweden Rock Festival förra veckan skvallrar om ett band som aldrig låtit bättre och som lyckats skruva upp intensiteten ytterligare ett snäpp.
Så… Missa inte.


Misery Loves Co bildades i Uppsala och var ett av de internationellt mest omtalade svenska metalbanden under 1990-talet. Den självbetitlade debuten (1994) utnämndes till en av de bästa skivor som någonsin gjorts av engelska Kerrang, uppföljaren ”Not Like Them” (1997) belönades med en Grammis och tredje släppet ”Your Vision Was Never Mine To Share” (2000) fick högsta betyg i bland annat Expressen. Efter det tredje albumet gick medlemmarna skilda vägar men återförenades 2016. Sedan dess har Misery Loves Co både gett ut ny musik och spelat i både Europa och USA.

Datum / Tid

fredag, 2 november 2018 kl: 21:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad