Menu

Rhymes, Ida Wiklund & Arvid Olsson

Uppsala

Katalin
fredag, 18 januari 2019 kl:20:00

Rhymes, Ida Wiklund & Arvid Olsson
Spelplats: Katalin
Datum: 18 januari 2019
Biljettpris: 120:- + service
Arrangör: Candyrock Live & Loud


RHYMES
Efter att ha signats till BMG Scandinavia sommaren 2018 släppte Uppsalabandet Rhymes singeln "Fyrisån" i september, en hemstadshyllning som fick rotation på Sveriges Radio och är bandets mest strömmade hittills. Hösten fortsatte med support till brittiska punksensationen Slaves världsturné i Oslo, Stockholm och Helsingfors. Rhymes bildades i källaren på Östgöta Nation 2016 och har sedan dess haft över 60 gig i England, Tyskland, Norge och Sverige. Nu arbetar bandet på sitt debutalbum men ger en exklusiv spelning på Katalin för att kicka igång ett sagolikt 2019. Bandet har hyllats för sina explosiva livespelningar och kommer att frälsa.


IDA WIKLUND
Ida Wiklund är en 29-årig independent-artist, musiker och låtskrivare från norduppland, men sedan flera år bosatt i Stockholm.? Ida skriver svensk vispop, spelar gitarr och sjunger.
Hennes låt ”Mellan Dröm & Verklighet” har haft stora framgånga i Sveriges Radio P4, där låten låg på A-rotation under hela 16 veckor 2016. Detta ledde bl.a. till att Ida fick komma till TV4:s live- sända musikprogram ”Lotta på Liseberg” och uppträda. Hon utsågs även 2 gånger som utmanare till Svensktoppen och fick snabbt en större publik. Låten spelas fortfarande aktivt på P4 och sedan dess har hon haft fler singlar rullandes på radio, både i Sverige och i Finland.


ARVID OLSSON
Hälsingesonen Arvid Olsson har sedan 2011 uppträtt som singer & songwriter. Han har på senare år rört sig allt mer mot skandinavisk americana med sina intima, akustiska låtar vars tonvikt ligger på sången. Nu återvänder han till Katalin för fjärde gången med sitt band för att tolka både nytt och gammalt material.

Datum / Tid

fredag, 18 januari 2019 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad