kl: 20:00

The Gloryfires med Gästartister

KatalinDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

The Gloryfires med Gästartister
Spelplats: Katalin Uppsala
Datum: 11 maj 2019
Biljettpris: 200:- + service
Arrangör: The Gloryfires & Candyrock Live & Loud


Äntligen är gospelkören The Gloryfires tillbaka på scen i den fantastiska pubmiljön på Katalin. Uppsalas proffsiga gospelkör fyller hela 20 år nästa år, och vill därmed bjuda in till en ordentlig förfest fylld av härlig och medryckande gospel.


Körens skickliga fyrmannaband kommer förstärkas med blåsinstrument, för skapa ett dynamiskt möte mellan blues, soul och funk. Det blir en show där alla kan känna sig delaktiga oavsett om man är van gospelfantast eller nybörjare.


Du kommer få uppleva en körvägg med 40 kraftfulla sångare, som stärks upp av enastående solister. The Gloryfires har, under ledning av dirigenten Johanna Engholm, skapat ett unikt sound i gospelsverige. Genom att förmedla gospelns svettiga och inlevelsefulla uttryck, kommer du få med dig en upplyftande känsla av action och power.


The Gloryfires känner sig extra stolta över att ha en av Sveriges grymmaste hammondorganist med på scen, Andreas Hellkvist.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-11 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Uppsala, Godsmagasinet Östra Station Roslagsgatan 1


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook