Menu

Broken Door

Uppsala

Katalin
fredag, 14 juni 2019 kl:21:00

Brooken Door
Spelplats: Katalin Datum: 14 juni 2019
Biljettpris: 150:- + service
Arrangör: United Stage & Candyrock Live & Loud


Det är en otrolig resa duon gjort från första platina-säljande singeln ”Angel” fram till dagens sound.
Efter framgångarna med singeln ”Addicted”, både på danslistan i Sverige och på radion i USA, har duon fått ny energi och har experimenterat fram det sköna internationella sound som singeln ”With You” har. Samma sound har singeln ”Infinity” som släpptes i december 2018. En minut in i 2019 dvs. kl. 00.01 på nyårsafton överraskade de fansen och släppte en akustisk version av låten.


Broken Doors resa började 2010 då duon släppte Platina-hiten Angel, som spelades överallt och följdes upp av ett pärlband med radiohits. Broken Door har även gjort sig kända som en av Sveriges bästa live akter. De har turnerat flitigt och inför den stundande turnén har de tagit fram en live-show som pendlar mellan full energi och stämningsfulla akustiska inslag.


Nu är de aktuella med den nya singeln ”Slowly Breathe”. Låtskrivaren Pier Schmid beskriver låten: "Låten handlar om de där andetagen du tar precis innan du tar steget ut i det nya… Oavsett om det är något du är rädd för eller om det är något du längtat efter i hela ditt liv. Att våga"

Datum / Tid

fredag, 14 juni 2019 kl: 21:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad