kl: 21:00

Broken Door

KatalinDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Brooken Door
Spelplats: Katalin Datum: 14 juni 2019
Biljettpris: 150:- + service
Arrangör: United Stage & Candyrock Live & Loud


Det är en otrolig resa duon gjort från första platina-säljande singeln ”Angel” fram till dagens sound.
Efter framgångarna med singeln ”Addicted”, både på danslistan i Sverige och på radion i USA, har duon fått ny energi och har experimenterat fram det sköna internationella sound som singeln ”With You” har. Samma sound har singeln ”Infinity” som släpptes i december 2018. En minut in i 2019 dvs. kl. 00.01 på nyårsafton överraskade de fansen och släppte en akustisk version av låten.


Broken Doors resa började 2010 då duon släppte Platina-hiten Angel, som spelades överallt och följdes upp av ett pärlband med radiohits. Broken Door har även gjort sig kända som en av Sveriges bästa live akter. De har turnerat flitigt och inför den stundande turnén har de tagit fram en live-show som pendlar mellan full energi och stämningsfulla akustiska inslag.


Nu är de aktuella med den nya singeln ”Slowly Breathe”. Låtskrivaren Pier Schmid beskriver låten: "Låten handlar om de där andetagen du tar precis innan du tar steget ut i det nya… Oavsett om det är något du är rädd för eller om det är något du längtat efter i hela ditt liv. Att våga"

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-14 21:00


Plats/Lokal:

Adress:

Uppsala, Godsmagasinet Östra Station Roslagsgatan 1


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook