Menu

ELVIS PRESLEY BIRTHDAY PARTY – 85 år (1935-2020)

Uppsala

Katalin
lördag, 4 januari 2020 kl:19:00

ELVIS PRESLEY BIRTHDAY PARTY
Elvis 85 år (1935-2020)


På stora scenen 21.00
Kent Wennman Rockabilly Kvartett feat. Nicke Widén
Mad Men Band
Elvis Disco


På pubscenen 19.00
Thorells Syndrom Rhythm’n’Blues Experience - Music for a King
+ Live Karaoke


Biljettpris 225 kr plus avgift.


8 januari 2020 skulle Elvis Presley ha fyllt 85 år. Det måste givetvis uppmärksammas med storslagen liveshow, Live-karaoke och Elvis-disco.


Varmt välkomna till en helkväll där vi firar världens största artist. En januaritradition med många år på nacken som i år blir extra viktig då Kungen skulle ha fyllt 85 år! På stora scenen hittar vi :


THE MAD MEN BAND har under 2019 turnerat som kompband till legendaren Owe Thörnqvist under dennes 90 års-jubileum. Nu gästar landets mest genuina 50- och 60-talshyllande band Katalin på egna ben, med fantastiskt underhållande versioner av Elvis bästa låtar.


KENT WENNMAN ROCKABILLY KVARTETT
Det blir inget riktigt födelsedagskalas utan Uppsalas mest passionerade Elviskännare, Kent Wennman. Kent har i 18 års tid hyllat Elvis och är mest känd för sin mycket populära föreställning "Elvis i Parksnäckan" men också för sina initierade radioprogram om Elvis i Sveriges Radio. På Katalin har han med sig sin extremt svängande och energiska kvartett. Det blir kända och okända pärlor från Elvis hela karriär.


Det blir inte bara musik på stora scenen. Innan festligheterna börjar på riktigt blir det Elvisunderhållning och Live-karaoke på pubscenen och framåt natten blir det smäktande Elvis-disco.


Arrangör: Elvisforum & Kulturhjältarna

Datum / Tid

lördag, 4 januari 2020 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad