Menu

Popsala 2020

Uppsala

Katalin
lördag, 7 mars 2020 kl:20:00

Popsala 2020


Spelplats: Katalin, Uppsala


Datum: 7 mars 2020


Biljettpris: 150 sek + service


Åldersgräns: 20 år


JOELIAH
Två killar med gitarrer och harmonier. Kombinera bombastiska körer, texter som dansar på väggarna in i ditt inre och en blandning mellan vanlig pop till mer mörka och spännande arrangemang. Det är essensen av Joeliah.


Arvid Olsson
Arvid Olsson började sin bana som singer & songwriter och har sedan dess uppträtt på en handfull olika scener i landet med sin musik vars sound bottnar i amerikanska förlagor, där nerv, intimitet och själfullhet hela tiden eftersträvar omedelbarhet och närvaro.


Sedan debut EP:n Pieces Don’t Fit har även bandet tillkommit och flörten med genrer som roots, folk, blues och heartland rock bygger vidare på bilden av knarriga verandor, blånande berg och vidsträckta vidder.


ARSADI
är ett popband från Uppsala som bildades genom universitetets pulserande nationsliv av de fyra dåvarande studenterna Anthony Bachtiar på sång och klaviatur, Feria Hikmet och Nils Öberg på växelvis gitarr och bas samt Pedram Effati på trummor. Med sitt fantasifulla sätt att göra pop av funk, jazz och blues samt olika popinfluenser levererar de ett alldeles unikt och medryckande sound. Senaste singelsläppet "Surrender" är en energisk och allsångsvänlig poplåt som släpptes augusti 2019 och bandet är igång med inspelningen av ny musik som ska släppas under våren 2020. Med sin stora kärlek för att spela live omfamnar de publiken med ett stadigt groove, varm sång och skarpa gitarrsolon, och siktar nu på att ta över världen under det kommande decenniet.

Datum / Tid

lördag, 7 mars 2020 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad