Menu

Julen enligt Timo - Katalin

Uppsala

Katalin
tisdag, 14 december 2021 kl:19:00

Äntligen tillbaka! Julen enligt Timo är en musikalisk julresa bortom all bjällerklang. Kom in i värmen när Timo Räisänen exploderar fram julens vackraste sånger och upplev magin när falnad julnostalgi förvandlas till glänsande popdängor. Kvällens musik hämtas från dubbelalbumet Pax Noël som släpptes fjolårets julafton. Varmt välkomna till ett julmys utöver det vanliga! 


Julen enligt Timo gör nio föreställningar runt om i landet, bland annat på Stora Teatern i Göteborg och på Cirkus i Stockholm. Fjolårets julafton släppte Timo Räisänen det 24-spåriga julalbumet PAX NOËLL som ger en försmak på de kommande konserterna. 


Om turnén säger Timo själv:
“Julen enligt Timo är en julkonsert som med små medel överraskar med variation och kvalitet. Jag har tagit alla bra julsånger och några dåliga till sin spets i ett enkelt format med trio. Det blir inga specialeffekter, bara jag, två musiker och ren och skär julstämning. En julshow för folk som inte gillar julshower skulle man kunna säga.”


**Vaccinationsbevis/Covidbevis**


Till det här evenemanget krävs det att du kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis/covidbevis ihop med en giltig legitimation.


**Kontroll av vaccinationsbevis på ett evenemang: **
* Ladda ned ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se(mobilt Bank-ID krävs).
* Kontrollera att ditt vaccinationsbevis är giltigt över konsertdatumet (både utskrivet och digitalt vaccinationsbevis är giltigt).
* Vad redo att visa ID-kort/legitimation i samband med uppvisandet av vaccinationsbeviset.
* Kom i god tid! Inpasserandet kan eventuellt ta lite längre tid, så se till att vara på plats i god tid innan konserten börjar för en smidig inpassering.

Datum / Tid

tisdag, 14 december 2021 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad