kl: 21:00

Sabina Ddumba

KatalinDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nu kommer Sabina Ddumba till Uppsala och Katalin!
2015 började Sabina Ddumba året med ett fenomenalt liveuppträdande på Grammisgalan med låten Effortless, som nu sålt platina.
Efter två platinasinglar har nu monster-hiten Not Too Young släppts och ligger på Topp 10.
Även 2016 startas med ett live framträdande, denna gång på P3 Guldgalan (där Sabina även är nominerad till årets nykomling samt årets låt).
I vår släpps den efterlängtade EP:n som följs upp av en omfattande turné i Norden.


Spelplats: Katalin
Datum: Fredag den 25 mars 2016
Biljettpris: 190 kr + service
Åldersgräns: 20 år
Arrangör: Brink & Berger


Sabina Ddumba har under slutet av 2015 släppt singeln “Not Too Young”. Låten har Sabina skrivit tillsammans med Carmen Reece och Lunch Money, producenterna bakom låten är Nick Ruth och T- Collar. Nick Ruth har bland annat tidigare producerat och skrivit med Wiz Khalifa, Zara Larsson, Nick Jonas och Erik Hassle.


Sabina har på kort tid blivit en av Sveriges mest omtalade nya sångerskor. Hon släppte tidigare i år sin andra singel “Effortless” som sålt platina och varit den mest spelade låten på P3 i år. På Grammisgalan tidigare i år premiärspelade hon singeln inför stående ovationer och hon valdes av Spotify till årets stora höjdpunkt och deras spotlight-artist. Hon har även under sommaren spelat på några av de största festivalerna i Sverige (bland andra Bråvalla och Popaganda).


Sabina började sin musikaliska resa i Tensta Gospel Choir och när hon släppte sin debutsingel “Scarred For Life” blev hon omtalad världen över och blev kontrakterad med Warner Bros i USA.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-03-25 21:00


Plats/Lokal:

Adress:

Uppsala, Roslagsgatan 1


Fler tillfällen:Sabina Ddumba

Sabina Ddumba, Not Too Young på Spotify

Not Too Young

Not Too Young

Sabina Ddumba, Effortless på Spotify

Effortless

Effortless

Sabina Ddumba, Not Too Young pt. 2 på Spotify

Not Too Young pt. 2

Not Too Young pt. 2

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Ny Saxofonist I Lasse Stefanz
PRESS
13 nov
kl: 20:00

Ny Saxofonist I Lasse Stefanz

I början av sommaren valde Joacim Svensson att avsluta sitt uppdrag som saxofonist i Lasse Stefanz för att istället återgå till sin civila karriär. Samtidigt som arbetet påbörjades med att hitta en ersättare hoppade Simon Lindberg in som vikarie under sommarens turné. Nu har dock Lasse Stefanz hittat den musiker man med ljus och lykta letat efter under några månaders tid. Valet föll...

Bild på Ukk Byter Presstjänst!
PRESS
13 nov
kl: 15:00

Ukk Byter Presstjänst!

Hej!  Från och 2018-11-01 hittar du UKK:s senaste pressmeddelanden här www.ukk.se/press eller på via.tt.se. Välkommen till vårt nya pressrum! PS: Vårt pressrum här på MyNewsDesk kommer att finnas kvar fram till hösten 2019, så du har tid att vänja...

Bild på Paranoid Park - Brott, Skuld Och Rädsla I Skejtvärlden
PRESS
12 nov
kl: 17:50

Paranoid Park - Brott, Skuld Och Rädsla I Skejtvärlden

Det var en olycka. Alex menade inte att döda säkerhetsvakten, det var självförsvar. Men det finns ingen som kan backa upp hans historia. Ingen visste ju ens att han var där! Blake Nelsons prisbelönade bok Paranoid Park blir teater på Studion med premiär 22 november. Boken har också filmatiserats av Gus van Sant och fick pris på filmfestivalen i Cannes 2007. Alex är en ganska vanlig...

Hitta oss på Facebook