Menu

Weeping Willows

Uppsala

Parksnäckan I Uppsala Stadsträdgård
lördag, 20 augusti 2016 kl:19:00

Utsålda konserter, lysande recensioner och ett nytt album. Weeping Willows är hetare än någonsin och lördag 20 augusti kommer de till Parksnäckan.


När det känns som om hatet är nära att besegra kärleken.
När världen är som allra kallast. Då släpper Weeping Willows ett album som innehåller precis det vi saknar. ”Tomorrow Became Today” är den varma omfamning vi alla behöver så väl.


Musikaliskt är det antagligen den mest variationsrika plattan bandet släppt sedan debuten ”Broken Promise Land” (1997). Magnus Carlson, Anders Hernestam, Ola Nyström och Niko Röhlcke har alla bidragit med låtar och ger sig ut på outforskad mark – utan att någonsin förlora gruppens ursprung. Medlemmarna har ett tydligt musikaliskt arv som de förvaltar tillsammans.


Vi som följt bandet sedan starten känner oss hemma i den vackra melankolin, samtidigt som vi också serveras nya tongångar. Ett bra exempel på bandets förmåga att ständigt röra sig framåt är det svängiga singelspåret ”My Love is Not Blind” som är mer uptempo än vi vant oss vid från det här Stockholms-gänget. Här serveras vi dansant northern soul som andas klassiker redan vid första lyssningen. Nytt men ändå välbekant.


Weeping Willows spelade nyligen på ett helt utsålt UKK och UNT var på plats:


"Tillsammans med musiker av allra högsta kvalitet och den imponerande samling låtskatter som framförs går det inte att säga något annat än att kvällens konsert är en av de absolut bästa jag har upplevt." - Karin Andersson/UNT

Datum / Tid

lördag, 20 augusti 2016 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Parksnäckan I Uppsala Stadsträdgård

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

190kr - 380

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad