kl: 17:00

Elvis i Parksnäckan

Parksnäckan I Uppsala StadsträdgårdDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Kulturhjältarna och Brink & Berger presenterar:
För 15:e året på raken! Elvis i Parksnäckan!
Elvis Presley 40th Anniversary (1977-2017)
Gästartist: Doug Seegers


Det är det 15:e året som vi hyllar Elvis i Parksnäckan och det sker på exakt det datum som Kungen alltför tidigt gick bort.
Detta speciella år innebär 3 fantastiska nyheter:
1. Entrépriset är löjligt låga 100 kr. Stort tack och bock till kvällens huvudvärd Attendo Uppsala som med sitt stöd möjliggör ett lågt biljettpris.
2. Hela bandet är på plats! Kvartetten utökas med Andreas Hellkvist på Hammondorgel, Nicke Widén på Pedal steel guitar, dobro och banjo samt Arvid Nerdal på piano.
3. Årets gästartist är ingen mindre än Doug Seegers som är aktuell med en hyllningsplatta till Hank Williams. Eftersom Hank också var Elvis stora idol gör Doug och bandet en djupdykning i de Williams-låtar som Elvis spelade in.


Elvis i Parksnäckan leds som vanligt av Elvisentusiasten Kent Wennman. Kent har också haft egna radioprogram om Elvis i Sveriges Radio och brukar kallas Uppsalas största Elviskännare. Det blir som vanligt musik från Elvis 3 decennier och en uppfriskande blandning av stora hits och obskyra doldisar. En helkväll med svängiga och energiska låtar framförda med passion och kärlek, kryddad med en och annan anekdot.


Plats: Parksnäckan, Uppsala Stadsträdgård
Datum: 16 augusti kl 19.00
Biljett: 100 kr
Huvudvärd: Attendo Uppsala


Mer info om Attendo Uppsala:
Attendo Sandelska huset är ett äldreboende i Gamla Uppsala med 54 platser. Vårt mål är att alla som bor hos oss har en meningsfull dag, har inflytande och känner trygghet. Vi har ett stort utbud av aktiviteter i stort och smått, vi har även en IT-teknik profil. Följ vår vardag på bloggen: www.sandelskahuset.com
Attendo Topelius är ett livsstilsboende med konceptet sport och spa. Hälsobegreppet genomsyrar verksamheten och det finns tillgång till både träningssal och spaavdelning. Hos oss är det viktigt med välmående i både kropp och sinne vilket speglas i de dagliga aktiviteterna. Ni hittar oss på hemsidan www.attendo.se/topelius eller på vår facebook-sida Attendo Topelius Sport&Spa
Attendo Fortuna-Onnela är ett äldreboende för finskspråkiga äldre med inriktning utevistelse och trädgård. Här är utomhusaktiviteter ett givet inslag i vardagen alla dagar i veckan. Vi tar även till vara på både finska och svenska traditioner genom aktiviteter, måltider och högtider.
Attendo Kundval Hemtjänst hjälper dig med allt ifrån serviceinsatser till personlig omsorg och avancerad hemsjukvård i hela Uppsala. Vi erbjuder även hushållsnära tjänster med RUT-avdrag. På alla 4 enheter finns demensstödjare med särskild utbildning i demensvård
www.attendo.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-08-16 17:00


Plats/Lokal:

Adress:

Uppsala, Parksnäckan


Fler tillfällen:Elvis

Elvis, That's All Right Mama på Spotify

I Love Rock'n'Roll, Vol. 2 (Greatest Hits)

That's All Right Mama

Elvis, Hound Dog på Spotify

I Love Rock'n'Roll, Vol. 2 (Greatest Hits)

Hound Dog

Elvis, Heartbreak Hotel på Spotify

I Love Rock'n'Roll, Vol. 2 (Greatest Hits)

Heartbreak Hotel

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Två Utsålda Konserter På Storan I Göteborg - I Juli Intar Han Dalhallas Scen - Nu Står Det Klart, Det Blir En Skandinavienturné För Peter Jöback I Sommar!
PRESS
23 jan
kl: 11:00

Två Utsålda Konserter På Storan I Göteborg - I Juli Intar Han Dalhallas Scen - Nu Står Det Klart, Det Blir En Skandinavienturné För Peter Jöback I Sommar!

I början av december sålde Peter Jöback ut två konserter på Storan i Göteborg på bara några timmar. Ett par veckor senare kunde vi avslöja att han i sommar intar scenen i Dalhalla. Nu kan vi med glädje berätta att Peter åker på stor sommarturné i Skandinavien. Biljetterna till turnén släpps nu på fredag 25 januari, kl 09.00 via Livenation.se 26 oktober släpptes Peter Jöbacks...

Bild på Sammy & Johnny Bennett Är Tillbaka Med
PRESS
23 jan
kl: 09:20

Sammy & Johnny Bennett Är Tillbaka Med "beyblade"

Hyllade Sammy & Johnny Bennett är tillbaka! Idag den 23 januari släpps singeln BEYBLADE inkl musikvideo. LYSSNA: https://bennett.lnk.to/BEYBLADE KOLLA: https://videos.lnk.to/BEYBLADE 2016 var året Sammy & Johnny Bennett tog Sverige med storm. Bröderna debuterade med singeln Falang och strax därefter kom EP:n Hundra80. Bennetts gjorde snabbt ett avtryck på den svenska musikscenen...

Bild på Foals Släpper Dubbla Album Under 2019 - Första Singeln
PRESS
22 jan
kl: 17:50

Foals Släpper Dubbla Album Under 2019 - Första Singeln "exits" Ute Nu!

Den 8 mars släpper brittiska Foals det första av två kommande album 2019; "Everything not saved will be lost - Part 1". Part 2 släpps senare under hösten 2019. Den första låten från det nya albumet; "Exits" är redan släppt. "They're two halves of the same locket," säger frontmannen Yannis Philippakis. "They can be listened to and appreciated individually, but fundamentally, they are...

Hitta oss på Facebook