Menu

Västkusteffekten

Uppsala

Parksnäckan I Uppsala Stadsträdgård
lördag, 19 augusti 2017 kl:17:00

Kulturhjältarna och Brink & Berger presenterar:


För andra året i rad stiftar vi bekantskap med komikerturnén Västkusteffekten: fem av Sveriges mest välkända komiker slår sig samman och åker på turné.
Förra årets kärntrupp Mikael Tornving, Anna Blomberg och Tobias Persson tar detta år med sig Sveriges roligaste kvinna Ann Westin och dessutom Sveriges gladaste man Henrik Hjelt. Henrik gör för övrigt debut som ståuppkomiker i turnésammanhang.


Västkusteffekten är fem vänner som gillar varandra både utanför och på scen, även om Hjelts och Tornvings kärlek kan framstå som något brysk ibland, och således kommer komikerna även uppträda både var för sig och tillsammans. När Ann Westin står på scenen går ingen säker och Anna Blombergs karaktärer gör sitt bästa för att prata förstånd i övriga medverkande, men alla som sett Tobias Persson i en Ö&B-reklam inser att det kan bli svårt.


”Så klart man vill åka runt på västkusten med ett sånt kul gäng!” säger Anna Blomberg. ”Vi hade enormt roligt förra året och en härlig sammanhållning i gänget.”


”Fantastiskt kul!” säger Henrik Hjelts fru angående att Henrik ska vara bortrest med Västkusteffekten.


Med på turnén följer även Västkusteffektens egen hustrubadur, Henrik Olsson, som när han får en syl i vädret bjuder på musikalisk underhållning.  


Medverkande: Tobias Persson, Ann Westin, Anna Blomberg, Henrik Hjelt, Mikael Tornving.
Hustrubadur: Henrik Olsson.

Datum / Tid

lördag, 19 augusti 2017 kl: 17:00

Plats

Uppsala, Parksnäckan I Uppsala Stadsträdgård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

140kr - 280

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad