Menu

Magnus Carlson

Uppsala

Parksnäckan I Uppsala Stadsträdgård
fredag, 1 september 2017 kl:17:00

Kulturhjältarna och Brink & Berger presenterar stolt:
Magnus Carlson
Förband: Trummor & Orgel


I början av februari släpptes Magnus Carlsons nya soloalbum "Den långa vägen hem" som rosades i media och gick rakt in på Topplistans förstaplats. I anslutning till albumreleasen påbörjade Magnus en omfattande, totalt utsåld, klubbturné runt om i Sverige med tre utsålda spelningar på Katalin. Nu är det äntligen klart att han kommer till Parksnäckan den 1:a september!


I början av februari släpptes Magnus Carlsons nya soloalbum "Den långa vägen hem" som rosades i media; "En enda lång hyllning till soulmusiken som spelades på 60-talets nordengelska klubbar", tyckte DN, "Magnus Carlson visar soulen vördnad" skrev Aftonbladet och "En smittande, skön soulfest" fortsatte GP – alla gav betyget 4. Albumet gick rakt in på Topplistans förstaplats.


I anslutning till releasen begav sig Magnus ut på en klubbturné med totalt utsålda konserter i bagaget, däribland fyra kvällar i Stockholm och två i Göteborg, Helsingborg samt Eskilstuna. Alla som har velat gå på klubbturnén men inte fått tag på en biljett eftersom intresset har varit så stort kan gläjas av nyheten: Det blir en sommarturné för Magnus och hans sjumannaband!


– Efter vårens utsålda och underbart roliga klubbturné och den stora framgången med albumet ser jag verkligen fram emot att få resa runt i sommar-Sverige med mitt fantastiska band. Vi kommer precis som under våren att spela låtar från mina soloplattor och från "Så mycket bättre". Detta är mitt bästa och roligaste musikår någonsin. Det blir souligt dansanta och förhoppningsvis även tänkvärda konserter. Välkomna! hälsar Magnus Carlson.


FÖRBAND: TRUMMOR & ORGEL
Trummor & Orgel har ägnat stora delar av våren och sommaren åt intensivt studioarbete, men den 1 september tar de en välförtjänt paus från inspelningarna och förbandar en av sina favoritartister på Parksnäckan. Detta blir första chansen för Uppsalapubliken att smaka på nytt material, hämtat från kommande skiva som släpps våren 2018, och enda planerade tillfället att se duon live i staden under hösten 2017.


Magnus Carlson
2024-07-04 20:00:00
Blandat, SÖDERKÖPING, Söderköpings Brunn



Magnus Carlson
2024-07-14 20:00:00
Blandat, BORGHOLM, Kackelstugan Lilla Ute

Datum / Tid

fredag, 1 september 2017 kl: 17:00

Plats

Uppsala, Parksnäckan I Uppsala Stadsträdgård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

210kr - 420

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad