Menu

Ella Lives! - A tribute to Ella Fitzgerald

Uppsala

Parksnäckan, Stadsträdgården
söndag, 5 augusti 2018 kl:19:30

Parksnäckan presenterar stolt Ella Lives! - A Tribute to Ella Fitzgerald med Vivian Buczek & Martin Sjöstedt Trio den 5 augusti 2018!


Spelplats: Parksnäckan
Datum: 5 augusti 2018
Biljettpris Förköp Vuxen: 250 + service
Biljettpris Förköp Barn (3-12 år): 125 + service
Insläpp Förköp: kl 18:15
Insläpp Övriga: kl 18:45


Vivian Buczek -ELLA LIVES
Det är ingen tvekan om att Vivian Buczek är en av våra främsta jazzsångerskor. Hon har en enastående bredd och känsla för jazzens idiom.
I april 2017 släppte Vivian sitt 5:e album ELLA LIVES och denna gången tog hon sig an sin största inspirationskälla, Ella Fitzgerald som firar 100 år, för att göra en värdig hyllning till sin idol – men med sitt eget sound och uttryck tillsammans med pianisten och arrangören Martin Sjöstedt.
2018 tar hon tillsammans med Martin Sjöstedt Trio ut musiken på vägarna. ELLA LIVES ger en ny, annorlunda upplevelse av legenden. Martin Sjöstedt Trio som med sina vackra och fantasifulla arrangemang backar upp Vivian på ett elegant och dynamiskt sätt som i sin tur skapar en modernare tolkning av dåtidens jazz.
För allt började när hennes far gav sin dotter den legendariska skivan Ella in Berlin. “Omedelbart blev jag förtrollad av den sammetslena rösten, känsligheten och lugnet varvat med det glada, hejdlösa svänget och temperamentet. Det kvinnan kunde sjunga allt och från första ögonblick jag hörde henne så visste jag att det var samma sak jag ville göra resten av mitt liv”, berättar hon.

Datum / Tid

söndag, 5 augusti 2018 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Parksnäckan, Stadsträdgården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

125kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad