Menu

Tensta Gospel Choir

Uppsala

Parksnäckan, Stadsträdgården
lördag, 30 juni 2018 kl:19:30

Parksnäckan presenterar stolt Tensta Gospel Choir den 30 juni 2018!


Spelplats: Parksnäckan
Datum: 30 juni 2018
Biljettpris Förköp Vuxen: 270 + service
Biljettpris Förköp Barn (3-12 år): 135 + service
Insläpp Förköp: kl 18:15
Insläpp Övriga: kl 18:45


Tensta Gospel Choir är varmt och kallt, hårt och mjukt, rent och smutsigt, starkt och svagt, rått och slipat, kroppsligt och själsligt. Alla nyanser av livet egentligen! Sedan starten har kören samlats i Tensta för att experimentera med musik från gospelns olika epoker. Resultatet? En varm och god blandning av spirituals, klassisk och modern gospel, jazz, blues, soul och funk!


Tensta Gospel Choir har tidigare uppträtt på festivaler, Grammisgalan, Allsång på Skansen, svensk television och i ett flertal konsertlokaler. Utöver detta har kören fortfarande sitt hem i Tenstakyrkan, där kören än idag deltar i församlingens gudstjänster varje månad för att dela gospelmusikens budskap med besökarna.


Kören bildades 1996 av Michelle Nakagawa, som ett projekt med syftet att arbeta för integration mellan ungdomar från olika kulturer. Tensta Gospel Choir blev snabbt en blandad grupp människor från världens alla hörn, med olika bakgrunder och det gemensamma intresset för gospelmusiken. De flesta kom för att de ville vara med och sjunga, men några ungdomar kom bara för att lyssna och delta i gemenskapen. Genom åren har nya och gamla medlemmar anslutit och återanslutit sig till kören, medan budskap och gemenskap har bestått.


Tensta Gospel Choir
2024-07-05 19:00:00
Uppsala, Parksnäckan

Datum / Tid

lördag, 30 juni 2018 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Parksnäckan, Stadsträdgården

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

135kr - 270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad