Menu

Elvis i Parksnäckan | Parksnäckan

Uppsala

Parksnäckan, Stadsträdgården
onsdag, 15 augusti 2018 kl:19:00

Parksnäckan presenterar stolt Elvis i Parksnäckan för 16:e året på raken. I år med gästartisten Kören AFRO. Värd: Upplands Energi


Spelplats: Parksnäckan
Datum: 15 aug 2018
Biljettpris Förköp Vuxen: 100 kr + service
Biljettpris Förköp Barn (3-12 år): 50 kr + service
Insläpp Förköp: kl 17:45
Insläpp Övriga: kl 18:15


Äntligen! Ja, aldrig har väl detta ord känts så angeläget. Afrokören (som de hette då) gästade Elvis i Parksnäckan mellan 2005-2009 och det blev mäktiga och fullsatta föreställningar, så pass att vi fick göra extra konserter under dessa år. Nu är Afro Choir tillbaka och det blir alltså ca 35 pers på scenen!


Det är det 16:e året som vi hyllar Elvis i Parksnäckan och årets föreställning innebär 3 goda nyheter:


1. Entrépriset är löjligt låga 100 kr. Stort tack till kvällens huvudvärd Upplands Energi som med sitt stöd möjliggör ett lågt biljettpris.
2. Hela bandet är på plats! Kvartetten utökas med Andreas Hellkvist på Hammondorgel, Nicke Widén på Pedal steel guitar, dobro, banjo samt Arvid Nerdal på piano.
3. Årets gästartist är som sagt inga mindre än kören AFRO.


Elvis i Parksnäckan leds som vanligt av Elvisentusiasten Kent Wennman. Kent har också haft egna radioprogram om Elvis i Sveriges Radio och brukar kallas Uppsalas största Elviskännare. Det blir som vanligt musik från Elvis 3 decennier och en uppfriskande blandning av stora hits och obskyra doldisar. En helkväll med svängiga och energiska låtar framförda med passion och kärlek, kryddad med en och annan anekdot. Och eftersom föreställningen gästas av Uppsalas fläskigaste kör så blir det även en del pampig gospel.


Kören Afro bildades för 18 år sedan av barndomsvännerna Arvid Callin Nerdal och Peter Ekengren och sjunger primärt låtar från de afro-amerikanska genrerna med fokus på gospel soul och reggae. Efter turnéer i Sverige och Tyskland, skivsläpp och en mängd stora projekt som musikal, krogshower, galor och som bakgrundskör till andra artister har Uppsalaborna tagit kören Afro till sina hjärtan och hyllar nu dem som Uppsalas mest energifyllda och svängigaste kör!


Upplands Energi
Upplands Energi, din lokala energipartner. Vi erbjuder personlig kundservice, elavtal och är ledande i Uppland på SolEl och värmepumpar. Våra energiprodukter ökar din komfort och hjälper dig att sänka din totala energiförbrukning.


Med vårt lokala samhällsengagemang utgör vi en positiv kraft i det uppländska samhället, då vi har en lång tradition av att stötta föreningar och lokala hjälporganisationer. I år fyller vi 100 år och firar hela året med olika event tillsammans med våra kunder och alla Upplänningar. Vi ses på parksnäckan!

Datum / Tid

onsdag, 15 augusti 2018 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Parksnäckan, Stadsträdgården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

50kr - 100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad