Larkin Poe | Parksnäckan

Parksnäckan, Stadsträdgården



Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Parksnäckan presenterar stolt Larkin Poe söndagen den 4:e augusti.


Spelplats: Parksnäckan
Datum och tid: 4 augusti, kl 19.30
Biljettpris Förköp Vuxen: 320 kr + service
Biljettpris Förköp Barn: 160 kr + service
Insläpp Förköp: kl 18.15
Insläpp Övriga: kl 18.45


Larkin Poe är USA:s just nu mest hajpade roots-rockduo bestående av systrarna Rebecca och Megan Lovell. Deras musik, till stor del influerad av amerikansk roots och soul med slide-gitarrer, har fångat kritiker och publik över hela världen. I mars spelade de på en sedan länge slutsåld konsert och i augusti besöker de Uppsala och Parksnäckan. De var förband till Elvis Costello på UKK 2014 och aldrig har det väl pratats så mycket om ett förband som då.


“Larkin Poe är inte bara mycket professionella, nästan perfekta musiker, de klarar också att lägga till en ny passion, modernitet och elegant coolhet till rocken.” – Vogue


Bandet som kallats ”Allman Brothers småsystrar” har turnerat med bland andra Elvis Costello, Bright Eyes och Conor Oberst. Systrarna Rebecca och Megan Lovell är två unika singersongwriters som spelar flera instrument och som gör sin egen version av roots rock’n’roll; själfull och färgad av deras arv från södra USA. Baserade i Nashville men ursprungligen från Atlanta, är de dessutom ättlingar av poeten och geniet Edgar Allan Poe.


2018 blev deras självproducerade tredje album “Peach” nominerat till Blues Foundation Best Emerging Artist Album Award. Samma år utkom deras fjärde album, “Venom & Faith”, som spelades in i Nashville. Utsedda till ”Rolling Stones 10 Artists To Watch 2018” och hyllade av Forbes som ”dina nästa favorit-artister” – helt enkelt för bra för att missa.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-04 19:30


Plats/Lokal:

Adress:



Fler tillfällen: