Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 17:30

Uppsala Rumble | Parksnäckan

Parksnäckan, Stadsträdgården


BILJETTER / MER INFORMATION


Uppsalas egna punkfestival kommer tillbaka till Parksnäckan för fjärde gången den 4 juli i år, denna gång med fler klassiska band och mer punkglädje än nånsin.?


BIG FISH | CHARTA 77 | VÄRLDEN BRINNER | Fler band tillkommer.


Spelplats: Parksnäckan
Datum: 4 juli 2020
Biljettpris ordinarie: 350 kr + service


Med väl valda artister vill vi erbjuda spelningar i punkens tecken på Uppsalas finaste sommarscen och på stans bästa klubbscen Katalin under hela året för att skapa minnesvärda upplevelser.


BIG FISH
Denna gång till Uppsala Rumbles utomhusscen, Parksnäckan.
En spelning med Big fish är hård, röjig, vacker och mystisk. Den egensinniga och kraftfulla musiken tar dig till platser du aldrig trodde fanns. De har kallats för ett av Sveriges bästa liveband och bandets samlade repertoar är närmast osannolikt mångsidig. De startade -88 som ett industriband influerat av den tyska 80-tals scenen men kom senare att blanda in åtskilliga genrer som punk, metal och folkmusik. De lade sedan bandet i träda -96 för att sedan göra två magiska konserter på Katalin i Uppsala 2016 och på Truckstop Alaska i Göteborg året efter.
Big fish har släppt tre fullängdsalbum och två EPs. Och i september i år släpptes deras klassiska skiva ”Sånger ur sten” även på vinyl.
CHARTA 77
Charta 77 är punkbandet från Köping som med sina 35 år och otaliga skivor fortsätter att glädja och beröra publik i hela norden. En tidlös svensk punkklassiker.
VÄRLDEN BRINNER
Bandet dök upp för ett par år sedan och gjorde sig snabbt ett namn med sin karaktäristiska utstrålning och scenenergi. Världen Brinner spelar energifylld punkrock på svenska.
I April släppte bandet fyra färska låtar och en musikvideo.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-07-04 17:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

350


Kort länk hit: