Menu

Summertime - Uppsala Jazz Day

Uppsala

Parksnäckan
söndag, 12 juni 2022 kl:19:00

SUMMERTIME - UPPSALA JAZZ DAY
Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Datum: 12 juni 2022
Biljettpris: 395 sek + service
Åldersgräns: 3 år
VIKTORIA TOLSTOY
Viktoria startade sin karriär i Uppsala på Katalins Pub 19 i början 90-talet. Sedan dess har hennes röst och karisma fångat lyssnare över hela världen och hon tillhör numera en av de största jazzartisterna i Europa.
IDA SAND
Hon har soul, blues och gospel i blodet. Sångerskan och pianisten Ida Sand förälskade sig tidigt i den amerikanska soulen och artister som Stevie Wonder och Aretha Franklin. Från samarbeten med alla tänkbara kända artister i Sverige står hon nu på egna ben och en lysande solokarriär i Europa med 6 skivor i bagaget.
KARIN HAMMAR
Tjejen från Boden som med sin trombon övertygat en internationell kritikerkår. Karin Hammar har aldrig varit rädd för att prova nya uttryck och rör med lätthet mellan jazz, klassiskt och brasiliansk musik.
**WALK TALL **
Jazzmusikern Martin Sjöstedt har under de senaste åren gjort sig ett stort namn på den internationella jazzen som en unik multibegåvning, Många känner honom som pianist, andra som basist, eller varför inte saxofonist? Inte nog med det, dyker han allt oftare upp som arrangör och kompositör för några av Europas bästa storband.
Med det nyskapade bandet Walk Tall återvänder han till det som utgör grunden för hela all hans musik.

Datum / Tid

söndag, 12 juni 2022 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Parksnäckan

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395kr - 495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad