Menu

Kjellvander, Mattsson & Krauss (Almost a Festival)

Uppsala

Parksnäckan
onsdag, 24 augusti 2022 kl:19:00

ALMOST A FESTIVAL
Artister: Christian Kjellvander, Andreas Mattsson & Ellen Krauss
Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Datum: 24 augusti 2022
Biljettpris: 395 sek + service
Åldersgräns: 3 år
CHRISTIAN KJELLVANDER
På scen tornar han upp sig lika orubblig, för att inte säga ointaglig, som han låter på skiva, alltid med blicken fäst vid horisonten. På varje ny skiva stakar Christian Kjellvander ut en bestämd linje som han håller från start till mål. Så här långt in i den snart tre decennier omfattande karriären framstår han som en av den svenska rockens främsta stilister och visionärer, begåvad med en sorts oängslighet och tyngd du bara får av att nöta, nöta och nöta dina färdigheter på vägar, i replokaler och i studior. I dag känns det uteslutande självklart att nämna honom jämte mästare som Leonard Cohen och Nick Cave.
ANDREAS MATTSSON
Andreas Mattsson är en av Sveriges mest meriterade och omtyckta låtskrivare, han har skrivit åt och med Lisa Nilsson, Peter Jöback, Carola, Bo Kaspers Orkester, Uno Svenningsson, Sofia Karlsson, Fläskkvartetten med flera. På 90-talet frontade han ett av de största och första indiebanden, Popsicle och har sedan dess haft banden Sweet Chariots och Vanessa & The Os. Plus skrivit musik till TV-serier. Två engelska soloalbum följdes 2016 av den första skivan på svenska, Solnedgången.
ELLEN KRAUSS
Singer-songwriterkometen Ellen Krauss är som gjord för musiken, musiken som gjord för henne. Debutsingeln The One I Love, som har lyckats nå över 18 miljoner streams på Spotify var startskottet på hennes musikaliska resa. Ellen Krauss har rösten, närvaron, modet och en medfödd känsla att beröra - något som manifesteras extra tydligt på debutalbumet ”Pearl” som släpptes 2020 via indie labeln Tiller Inc tillsammans med en amerikansk label.

Datum / Tid

onsdag, 24 augusti 2022 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Parksnäckan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad