Menu

Mares

Uppsala

Parksnäckan
fredag, 16 september 2022 kl:19:00

Mares - extra konsert
Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Datum: 16 september 2022
Biljettpris: 450 sek + service
Åldersgräns: 3 år
HÄR ÄR FANSENS SISTA CHANSER ATT SE MARES LIVE I SOMMAR ?Förra veckan gick Mares ut med att deras kommande album och stundande sommarturné blir deras sista som band. Efter åtta år och multipla framgångar får fansen några få sista chanser att ta farväl. Den 25 maj inleder Mares sin sista turné på Gröna Lunds stora scen och i september gör de en avskedskonsert på hemmaplan i Uppsala.
I torsdags gick Mares ut med ett meddelande till sina fans om att de avslutar sin karriär: ?- Det har tagit tid att skriva de här orden. De är motsträviga och vill inte bo på papperet. Det värsta att skriva är det oundvikliga, men ingenting kan hindra det som en gång måste ske. En sista singel. Ett sista album. En sista turné.
Turnén och albumet ska inte ses som ett sorgetåg. Det är inte en jordafärd. Vi är inget sorgband. Vi är Mares. Avslutet är ett firande av det som varit, och det som nu är. 8 år höll vi ihop. En tredjedel av våra liv. Vi vill evigt tacka er som alltid varit med. Evigt. Gläds med oss i sommar.
Uppsalabandet fick sitt första genombrott när de som 17-åringar släppte låten “Allt du gör och att du finns”. Ett genombrott som senare skulle ge ringar på vattnet genom publiksuccé på Gröna Lunds lilla scen och debutalbumets titelspår ”Sunnanvind”, som blev en av Sveriges största låtar 2019.
Utöver flera utsålda turnéer har bandet även fått äran att spela inför fullsatta publikhav på Lollapalooza, Brännbollsyran och Liseberg. De har haft en album- och vinyletta, svensktoppenetta, årets mest spelade låt på P3, över 200 miljoner streams och ett antal P3 guld- och grammisnomineringar. Fem bandmedlemmar som trots sin ringa ålder åstadkommit mycket under sina åtta år tillsammans.
I sommar åker de ut på en sista turné och den 17:e september gör Mares en sista konsert på Parksnäckan i hemmastaden Uppsala. Biljetter och mer info om samtliga konserter finns på Livenation.se

Datum / Tid

fredag, 16 september 2022 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Parksnäckan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

450

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad