Menu

Stand Up och radiohumor

Uppsala

Radisson Blu Hotel
onsdag, 26 april 2017 kl:21:00

I denna stå-upp show kommer ni få stifta bekantskap med ett gäng olika komiker. Vem vet, ni kanske redan har hört några utav dessa i radio?

Josefin Sonck har på bara några år gjort sig ett namn som komiker och uppträder regelbundet på klubbar som Norra Brunn och Raw. Josefins humor är en blandning av absurda vardagsbetraktelser, sarkasmer och allmänt trams.

Elin Almén kör stand-up på stora och små scener runt om i hela landet, hon driver humor-klubben Mixed comedy club i Stockholm, är programledare och gör sketch- och busringningsprogram i P3. Elins humor är absurd och energisk med hög igenkänningsfaktor.

Hela Baletten började som humorgrupp i radio och har bland annat gjort program i P3. I höstas satte de upp sin första scenshow. Hela Balettens humor är rolig, fartfylld och dum i hela huvudet.

Christer Engqvist hörs på morgonen i P4 Uppland där han får lyssnarna att både vakna och skratta. På kvällen är han komiker och har uppträtt i hela Sverige med en humor som beskrivits som ”ettrig, dryg och akademisk fast på ett bra sätt”.




Föreställningens längd: 60 minuter
Paus: Nej

Föreställningen hålls på Radisson Blu.

www.uppsalamagicandcomedy.se

Datum / Tid

onsdag, 26 april 2017 kl: 21:00

Plats

Uppsala, Radisson Blu Hotel

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

99kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad