Menu

Shamballa - kväll med ny kosmisk kunskap

Uppsala

Restaurang Goda Samvetet
måndag, 24 september 2018 kl:18:00

Inställt Köpt biljett återlöses senast per 2018-10-24.

Shamballa kväll 2018 i hela Sverige Solkarina och Sofia erbjuder dig en enastående kväll med en unik föreläsning i Sverige 2018.
Vi kommer att finnas på 12 platser. Ta del av ny kosmisk kunskap!

Är du trött på att leva i värderingar, känna oro och kämpa varje dag? Bli missförstådd? Inte kunna vara dig själv? Fattas något i ditt liv? Söker du lycka, trygghet och mening? Under kvällen erbjuder vi föreläsning och samtal för högre andlig utveckling. Du kommer att få en behandling med Shamballas ljus och kosmisk omprogrammering Vi kommer att lära dig hur du skapar flöde i 144 dimensioner en metod du kan använda dagligen i din utveckling.

Under den här kvällen tar vi dig med på en dimensionell resa där du får känna på de högre kosmiska energierna från Shamballa. Du får lära dig mer om Shamballa och varför Shamballa är viktigt för dig och din utveckling. Vi lär dig metoder som du framgångsrikt kan använda i ditt eget liv. Solkarina och Sofia (vi) har en nära kontakt med Shamballa sedan barnsben. Vi har fått ett uppdrag av Shamballa att förmedla dess kunskap till människorna. Det ger dig en möjlighet att vakna andligt och väcka minnen från högre dimensioner om den du verkligen är.

Känner Du dig kallad att komma till vårt event? Av nyfikenhet eller att du känner dig dragen till Shamballa energierna? Då ligger det säkert i din livsplan att du ska vara en del av just den här kunskapen. Vi välkomnar dig att träffa oss och uppleva en gemenskap med dem fantastiska Shamballa energierna för att se hur långt du kan komma i ditt uppvaknande till högre dimensionell kunskap.

Alla deltagare får en Shamballa-gåva värd 500 kr, boka din plats i god tid, begränsat antal platser.

Tider
Insläpp: 17.30
Spellängd: 3,5 timmar.

Åldersgräns
18 år.
Är det ok för yngre i målsmans sällskap? nej

Bokning av biljett via telefon eller biljettombud:
Om du hellre önskar boka din biljett via telefon är du välkommen att ringa Ticketmasters Contact Center på: 077-170 70 70.

Du är också välkommen att boka din biljett hos ditt närmsta Ticketmaster biljettombud:
www.ticketmaster.se/outlet

Datum / Tid

måndag, 24 september 2018 kl: 18:00

Plats

Uppsala, Restaurang Goda Samvetet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

435kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad