Menu

Ikväll Är Vi Kungar - Petter, Ison & Fille

Uppsala

Saluhallen
lördag, 7 mars 2015 kl:22:00

Saluhallen och Brink & Berger presenterar stolt:


Ikväll är vi kungar â?? Lördag 7 Mars â?? Saluhallen


Artister: Petter, Ison & Fille, Lilla Namo, Rosh, DJ Sleepy, DJ Taro, Blen


Åldersgräns: 21 år


OBS, biljetten gäller som företräde i kön fram till 00:00, därefter endast som betalmedel.


I vår ger sig den svenska hiphop-eliten ut på en gemensam Sverigeturné. I uppföljaren till fjolårssuccén â?Ikväll är vi kungarâ? tar Petter och Ison & Fille med sig de nya kungligheterna Lilla Namo och Rosh. Det blir en fullspäckad konsert där några av landets vassaste rappare tillsammans framför svenska hiphop-klassiker, uppbackade av DJ Sleepy och DJ Taro bakom skivspelarna och Blen på sång.


Våren 2013 gjorde Petter och Ison & Fille succé med sin â?Ikväll är vi kungarâ?-turné. Östersunds-Posten tyckte trion â?fick adrenalinet att pumpaâ?, Arbetarbladet såg en â?explosiv showâ? och Kingsize fick bevittna â?tre av svensk hiphops absoluta storheter göra en grym sista konsertâ? på turnéavslutningen i Stockholm.
Våren 2015 är â?Ikväll är vi kungarâ? tillbaka och förutom Petter, Ison & Fille, DJ Sleepy och DJ Taro medverkar även Lilla Namo, Rosh och sångerskan Blen. På Sverigeturnén framför de tillsammans varandras låtar â?? både några av landets största hiphop-hits och nya versioner av gamla och nya favoriter.
Det nya â?Ikväll är vi kungarâ?-gänget har länge medverkat på varandras låtar. Redan 2004 samarbetade Petter och Ison & Fille i låten â?Håller det hårtâ?, Lilla Namo gästade Petters låt â?Kingâ? (2013), Rosh gjorde sig ett namn på Ison & Filles â?New Shitâ? (2014) och Blen sjunger på Lilla Namos senaste singel â?Minâ? (2014).


Följ allt på #kungar2015

Datum / Tid

lördag, 7 mars 2015 kl: 22:00

Plats

Uppsala, Saluhallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad